Ja miałam taki test -słabo widoczny pasek może właśnie oznaczać wczesną ciążę ale jak już pisałam też konkretnie wiedziałam dopiero później. Jeśli miałaś ostatni okres 7 to średnio wychodzi że to może być dopiero 4 tydzień (a 2 tygodnie od zapłodnienia) więc lekarz faktycznie może mieć problem ze stwierdzeniem tak wczesnej ciąży. A powtarzałaś zwykły test potem? Bo rozumiem że te dwa to były jeden po drugim?
reklama
Tak i były robione dzisiaj . A na tych co robiłam wcześniej to jeszcze gorzej widaćJa miałam taki test -słabo widoczny pasek może właśnie oznaczać wczesną ciążę ale jak już pisałam też konkretnie wiedziałam dopiero później. Jeśli miałaś ostatni okres 7 to średnio wychodzi że to może być dopiero 4 tydzień (a 2 tygodnie od zapłodnienia) więc lekarz faktycznie może mieć problem ze stwierdzeniem tak wczesnej ciąży. A powtarzałaś zwykły test potem? Bo rozumiem że te dwa to były jeden po drugim?
Jeśli teraz troszkę mocniej widać to możliwe że ci rośnie poziom hormonów, tak jak pisałam w moim przypadku okazało się że to ciąża ale musiałam czekać bo byłam w 6 u gina i też nie wiadomo było do końca. Chyba nie pozostaje ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwość. Możesz jeszcze powtórzyć test za tydzień może będzie już jednoznaczny wynik. Wiem że niepewność jest najgorsza ale chyba nic innego się teraz nie wymyśli.
Tak, zgadzam się ) dziękujeJeśli teraz troszkę mocniej widać to możliwe że ci rośnie poziom hormonów, tak jak pisałam w moim przypadku okazało się że to ciąża ale musiałam czekać bo byłam w 6 u gina i też nie wiadomo było do końca. Chyba nie pozostaje ci nic innego jak uzbroić się w cierpliwość. Możesz jeszcze powtórzyć test za tydzień może będzie już jednoznaczny wynik. Wiem że niepewność jest najgorsza ale chyba nic innego się teraz nie wymyśli.
Podziel się: