reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Potrzebuję porady

Ola2019

Początkująca w BB
Hej , czuje się dziwnie. Miałam zgagę a zamieniła się w biegunke , zbiera mnie na wymioty ale sama
muszę się pomęczyć . Nie mam wgl siły brzuch mnie boli nad pępkiem i podbrzuchem czuje się wyczerpana a dopiero miesiączki mam dostać jutro .i jak robię siusiu to mam ciemny mocz . Z nikim w swoim otoczeniu nie rozmawiam bo nie czuję się rozumiana przez kobiety . Staram się z partnerem o dziecko a tu nic. Czy ja jestem jaka chora czy .. już sama nie wiem.
I bardzo wrażliwe piersi mam.

reklama
Rozwiązanie
U
Aaa. Nie ma czego się wstydzić, jesteś tutaj nowa :) każdy kiedyś zaczynał przygodę z tym forum. Temat dobrze zamieściłaś tylko bie musiałaś dodawać ankiety. A tak na przyszłość to na stronie głównej forum klikasz nowy temat, wybierasz kategorię w której byś chciała zamieścić temat. Nie musisz dodawać żadnych ankiet jeżeli nie widzisz takiej potrzeby. A tutaj link jakbyś chciała założyć nowy temat
.
Wejdziesz do wprawy gdy będziesz częściej Nas odwiedzać:)
Zrób test ciążowy albo badanie beta hcg. Jesli niepokoi Cie wygląd moczu to wykonaj w laboratorium badanie ogólne moczu, albo że skierowania albo prywatnie, to nie jest duży koszt.

Jak uważasz, ja robiłam ok tydzień przed i wyszedł pozytywny, a komus innemu wyjdzie dopiero po terminie miesiaczki. Może kup test z wysoką czułością, te rossmannowe facelle są dobre, jednak teraz najlepiej robić test z porannego moczu
Ewentualnie beta hcg to obojętnie o jakiej porze dnia, tylko wtedy kiedy lab jest czynny

Poczekaj do jutra z testem, zrób rano jak @ nie będzie, a co do bóli, mogą być i na Ciąże i na okres , mi niestety mocz zmieniał się przed @ właśnie na ciemniejszy

reklama
reklama
Jeśli myślisz że jesteś w ciąży wykonaj test ciążowy. Ginekolog (jeżeli o nim mowa) na takim etapie ciąży jeszcze nic nie zobaczy o ile ona jest. A jeszcze tak z ciekawości po co ta ankieta na górze wątku?

Do góry