reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Potrzebuję porady

Ola2019

Początkująca w BB
Hej , czuje się dziwnie. Miałam zgagę a zamieniła się w biegunke , zbiera mnie na wymioty ale sama
muszę się pomęczyć . Nie mam wgl siły brzuch mnie boli nad pępkiem i podbrzuchem czuje się wyczerpana a dopiero miesiączki mam dostać jutro .i jak robię siusiu to mam ciemny mocz . Z nikim w swoim otoczeniu nie rozmawiam bo nie czuję się rozumiana przez kobiety . Staram się z partnerem o dziecko a tu nic. Czy ja jestem jaka chora czy .. już sama nie wiem.
I bardzo wrażliwe piersi mam.

reklama
Rozwiązanie
U
Aaa. Nie ma czego się wstydzić, jesteś tutaj nowa :) każdy kiedyś zaczynał przygodę z tym forum. Temat dobrze zamieściłaś tylko bie musiałaś dodawać ankiety. A tak na przyszłość to na stronie głównej forum klikasz nowy temat, wybierasz kategorię w której byś chciała zamieścić temat. Nie musisz dodawać żadnych ankiet jeżeli nie widzisz takiej potrzeby. A tutaj link jakbyś chciała założyć nowy temat
.
Wejdziesz do wprawy gdy będziesz częściej Nas odwiedzać:)
Zrób test ciążowy albo badanie beta hcg. Jesli niepokoi Cie wygląd moczu to wykonaj w laboratorium badanie ogólne moczu, albo że skierowania albo prywatnie, to nie jest duży koszt.

Jak uważasz, ja robiłam ok tydzień przed i wyszedł pozytywny, a komus innemu wyjdzie dopiero po terminie miesiaczki. Może kup test z wysoką czułością, te rossmannowe facelle są dobre, jednak teraz najlepiej robić test z porannego moczu
Ewentualnie beta hcg to obojętnie o jakiej porze dnia, tylko wtedy kiedy lab jest czynny

Poczekaj do jutra z testem, zrób rano jak @ nie będzie, a co do bóli, mogą być i na Ciąże i na okres , mi niestety mocz zmieniał się przed @ właśnie na ciemniejszy

reklama
reklama
Jeśli myślisz że jesteś w ciąży wykonaj test ciążowy. Ginekolog (jeżeli o nim mowa) na takim etapie ciąży jeszcze nic nie zobaczy o ile ona jest. A jeszcze tak z ciekawości po co ta ankieta na górze wątku?

Do góry