reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Potrzebuję porady. Już nie wiem co mam myslec/robić.

blondynka22

Zaciekawiona BB
Pomocy!!! Spóźnia mi się okres kilka dni, bolą mnie piersi, i jajniki(około 2 tygodni a ból jest różny). Zrobiłam 2 testy ciążowe i ona wyszły pozytywne tylko druga kreska na obu testach była lekko różowa. Postanowiłam pójść do lekarza, zrobił mi usg dopochwowe, stwierdził że w macicy nie ma żadnego zarodka ani pęcherzyka. Powiedział żebym przyszła za tydzień na wizytę i potwierdzi lub wykluczy ciąże pozamaciczną. Jestem już bezradna, boję się i nie wiem co myśleć. Tak bardzo się cieszyłam na tego maluszka po zrobieniu testu, a tu takie rozczarowanie. Pomóżcie dobra radą.

reklama
Rozwiązanie
Leżę w szpitalu, jestem załamana. W nocy zaczęłam krwawic, dzisiaj lekarz powiedział mi że to poronienie. Byłam we wczesnej ciąży. Powiedzcie mi czemu większość może mieć normalne ciąże, urodzić zdrowe dziecko a drudzy starając się nie mogą go mieć ? Dlaczego to tak boli?
Czasem po prostu tak się zdarza... bardzo mi przykro... jak juz dojdziesz do siebie to tak jak dziewczyny piszą, skonsultuj się z dobrym ginekologiem jakie jeszcze badania powinnaś zrobić.
Link do: Starania po straconej ciąży
Może tu Ci dziewczyny coś doradzą.
Trzymaj się!
Leżę w szpitalu, jestem załamana. W nocy zaczęłam krwawic, dzisiaj lekarz powiedział mi że to poronienie. Byłam we wczesnej ciąży. Powiedzcie mi czemu większość może mieć normalne ciąże, urodzić zdrowe dziecko a drudzy starając się nie mogą go mieć ? Dlaczego to tak boli?
Współczuję [emoji20]
Wiem jak to boli... Mogę tylko napisać, że kiedyś będzie bolało mniej....

Poza progesteronem zbadaj tarczycę - tsh nie powinno być wyższe niż 1,5, max 2, choć mnie się udało utrzymać ciążę dopiero gdy tsh ustabilizowało się ok 0,9-1,1

Trzymam kciuki, żebyś i ty doczekała się zdrowego maleństwa [emoji110]

reklama
Czasem po prostu tak się zdarza... bardzo mi przykro... jak juz dojdziesz do siebie to tak jak dziewczyny piszą, skonsultuj się z dobrym ginekologiem jakie jeszcze badania powinnaś zrobić.
Link do: Starania po straconej ciąży
Może tu Ci dziewczyny coś doradzą.
Trzymaj się!

Rozwiązanie
Do góry