reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Potrzebuję dobrego prawnika - mąż chce odebrać mi prawa rodzicielskie!

reklama
hej
tak jak pisały dziewczyny-to nie takie proste odebrać matce dziecko,mam w rodzinie przypadek,gdzie ojciec przez kilka lat walczył z matką(czy raczej z państwem),ciotka jest alkoholiczką,jest zadłużona,nad córką znęcała sie psychicznie i fizycznie,głodziła ją itd,mimo to sąd twierdził,że miejsce dziecka jest przy matce:szok:
mogę polecić Ci pana Andrzeja Krakowińskiego,przyjmuje chyba na Kopernika
a Ty zbieraj faktury,wszystkie paragony,nawet z codziennych zakupów,z aptek,od lekarzy itd.przydadzą się do sprawy o alimenty
powodzenia

Witam :)

jestem tutaj nowa ale nie wiem juz gdzie szukać pomocy.Mój były mąż chce mi zabrać 5-letnia córkę przez tyle czasu się nią nie interesował a nagle tatuś chce mi ja zabrać nie wiem co robić.Od roku zaczął się nią interesować myślałam ze w końcu dorósł do bycia ojcem a tu się okazało ze gromadził papiery do sadu jak córka do niego pojechała na ferie to ciągał ja po lekarzach i robił obdukcje ze ma siniaki na nogach kolanach robił jej zdjęcia.robił zdjęcia butów ale nie tych co jechała do niego tylko takich co dałam jej do biegania po dworze.Wynajął prawnika boje się ze stracę córkę.Byłam dziś u adwokata co daje darmowe porady prawne i powiedział ze to przegram bo córka nie ma dobrych warunków mieszkamy w jednym pokoju w 4 osoby ale jest nam dobrze.Proszę poradźcie coś jakiś namiar na dobrego prawnika z legionowa. :( :(

Z Łodzi mogę polecić Wawrzyńca Chróścielewskiego. To bardzo dobry i skuteczny adwokat. Moja koleżanka korzystała z jego pomocy i z tego, co wiem, bardzo jej pomógł.

Z Łodzi mogę polecić Wawrzyńca Chróścielewskiego. To bardzo dobry i skuteczny adwokat. Moja koleżanka korzystała z jego pomocy i z tego, co wiem, bardzo jej pomógł.

Ten Chróścielewski jest niezły - popytałam znajomych i okazało się, że rzeczywiście jest taki dobry, jak mówią. Tylko, że znajomym pomagał w sprawie o jakiś wypadek.

Do góry