reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Potliwość

B

beginnermum

Gość
Hejka, czy macie do polecenia jakieś blokery potu? Mam ogromny problem, że 5 minut od wyjścia z domu, plamy pod pachami ;/
Czytałam o Perspirex albo ten bloker z Ziaji. Ktoś stosował? Sprawdza się to faktycznie? Czy jeszcze jakiś inny produkt do polecenia?
Przed ciążą też miałam ten problem.

Chodzi mi o taki do stosowania teraz na końcówce ciąży i przy karmieniu piersią.

reklama
Ja bym nie ryzykowała takim blokerem, pamiętaj że największym organem w naszym ciele jest właśnie skora, wszystko co na nią nakładasz przenika. Poza tym bolekrem można zapchać sobie gruczoły

Ja bym nie ryzykowała takim blokerem, pamiętaj że największym organem w naszym ciele jest właśnie skora, wszystko co na nią nakładasz przenika. Poza tym bolekrem można zapchać sobie gruczoły
No tak, tylko co zrobić jak poprostu gdziekolwiek wyjdę to wstyd podnieść ręce, i muszę kombinować jak siedzieć, żeby tych plam nie było widać?

Najwyżej kupię męski w sztyfcie, bo jak kiedyś wzięłam od męża, to chyba było ciut lepiej :D może męskie są lepsze niż damskie.

reklama
Do góry