reklama
kasiula222
Fanka BB :)
Chętnie przygarnę moja córka używa również takie dawkiCo do lekarstw to przypomnialam sobie ze mam encorton cale opak ale tylko 5mg. Dostalam po dlutowaniu osemki ale nie bralam. Jesli ktoras z Was jest chetna na taka mała dawkę to chetnie oddam. Mi sie i tak nie przyda
burczuś
Pewnie będę. Zdobędę recepty jeszcze nie biorę. Więc jeśli Ty potrzebujesz już,to Ci wyślę@burczus - a Ty nie bedziesz dla siebie potrzebować?
Marthi
Pewnie będę. Zdobędę recepty jeszcze nie biorę. Więc jeśli Ty potrzebujesz już,to Ci wyślę
Kotek jeszcze nie potrzebuje mam jakies dwa zapasowe opakowania, ale pytałam pod katem starań, bo ja juz od owu mam brac a znow nie wiadomo ile bedzie takich cykli co bede brac a nie bede zachodzić... wiec wiesz chciałam sie zabezpieczyć, ale jestesmy w tej samej sytuacji wiec nie bede od Ciebie żebrać! Ty tez musisz byc zabezpieczona! [emoji173]️
dżoasia
@Nadzieja2018 drilling sie robi przy pcos, kiedy rezerwa jest spooora a reakcji na stymulacje brak. POo tym zabiegu dosc mocnao spada amh. U mnie bylo po ponad 30 nakluc na kazdym jajniku a amh 5 miesiecy pozniej i tak 5,26
Jesli u ciebie wczesniej nie bylo problemow z zachodzeniem a teraz cykle bezowulacyjne to moze trzeba by amh sprawdzic pod katem przedwczesnego wygasania czynnosci jajnikow a nie o drillingach myslec... nie wiem
Jesli u ciebie wczesniej nie bylo problemow z zachodzeniem a teraz cykle bezowulacyjne to moze trzeba by amh sprawdzic pod katem przedwczesnego wygasania czynnosci jajnikow a nie o drillingach myslec... nie wiem
reklama
Podziel się: