reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

I sex :D

Metypred ja miałam od P. Zamiast 10 encortonu to 8mg metypredu .

A byłyscie w Baltowie?
Ooo dzięki. Nawet o tym nie wiedzialam, ze to sie tak przelicza. W pierwszej ciazy dali mi dyszkę.
A Ty jesteś ze slaska? To moze czechy? Piekny kraj, blisko, mili ludzie z tego co pamietam z wycieczek jako dziecko [emoji4] sama się pewnie wybiorę za jakiś czas.

Ciotka do mnie przyjechala, az mnie zgina w pół, dawno nie mialam takiego okresu[emoji22]

reklama
Ooo dzięki. Nawet o tym nie wiedzialam, ze to sie tak przelicza. W pierwszej ciazy dali mi dyszkę.
A Ty jesteś ze slaska? To moze czechy? Piekny kraj, blisko, mili ludzie z tego co pamietam z wycieczek jako dziecko [emoji4] sama się pewnie wybiorę za jakiś czas.

Ciotka do mnie przyjechala, az mnie zgina w pół, dawno nie mialam takiego okresu[emoji22]
Nie z podkarpackiego :) wiec bardziej Bieszczady choć dla malucha to nudy bo takie widoki to ma kolo domu :p

Ja od dr P z Tarnowa w Ew. Ciąży mam mieć 12 mg metypredu @anna_kat bo na szczepienia się nie zdecydowałam...
A zamiast szczepien będziesz brac tylko ten lek czy cos jeszcze?
Ja wlasnie dostalam 10 encortonu w ew ciazy, ale widze ze wiekszosci z Was taka dawka chyba srednio pomaga, wiec i tak myslalam o 15. Ta dodatkowa piątkę to sobie jakos tam załatwię, ale calej reszty nie dam rady.

@anna_kat steryd + clexane + konskie dawki progesteronu :) na moje oko taka dawka metypredu, która ja mam zlecona to chyba 15mg encortonu,choć oczywiście mogę się mylic. Czy pomoże, nie wiem....

reklama
No powiem Wam że po sexie już 3godziny tak mnie boli krzyż wstałam to było jeszcze gorzej może coś z tego będzie ból jest taki że nie mogę zasnąć jeszcze na brzuch się nie przeniósł zobaczymy do rana czy ustąpi a może się nasiili chyba nic małej przez ten sex nie zrobiliśmy ale przyznam się że takiego orgazmu to ja w życiu nie miałam

Do góry