reklama
@iveo ja biorę glucophage 2x500 to jest chyba też metformina, diabetolog mi mówił ze trzeka brać 3 m-ce przed staraniem a później do 20 tyg chyba ale musze sprawdzić wiem ze na pewno odradzala wczesne odstawiamy tzn w 14-16 tyg.@Marthi spróbuj sie starac bez tych calych monitoringow moim zdaniem to przy nich mniej sie zachodzi jak bez. Moze blokada psychiczna?
Dziewczyny poradzcie - czy bralyscie metformine w ciąży i do ktorego tygodnia oraz jaka postac xr czy zwykly?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
olaa90
Fanka BB :)
@dżoasia tak jak tutaj kiedyś ktoś wspominał -Sacha obiera kierunek szczepienia ... ewentualnie wlewy z immuno , reszta wg niego to mniej badz nieskuteczne metody... dzisiaj miał ponad 10 pacjentek do szczepień + 6 wizyt nowych... chyba ludzie naprawdę się nie boja i wierzą w ich skuteczność... nie żałuje,ze pojechałam
tylko zapłon czasem słabo trzyma@nafoczka Ty to Babka torpeda jesteś
Witam się w pięknie słoneczny poranek w sam raz na kiełkowanie kropek :*
dżoasia
Huehue, kielki nie lubia slonca trza rower zaczac wietrzyctylko zapłon czasem słabo trzyma
Witam się w pięknie słoneczny poranek w sam raz na kiełkowanie kropek :*
reklama
olaa90
@Lili81 jeszcze raz dziękuje za wizytę!
Hehe nie, nie przekonał mnie jeśli się zdecyduje na innowacyjne metody to na wlewy , na które muszę uzbierać kasę wiec może gdzieś za 2 lata mi się uda a może do tego czasu co innego wymyśla powodzenia na histeroskopii , daj znać po - ja mam się zgłosić we wtorek
Hehe nie, nie przekonał mnie jeśli się zdecyduje na innowacyjne metody to na wlewy , na które muszę uzbierać kasę wiec może gdzieś za 2 lata mi się uda a może do tego czasu co innego wymyśla powodzenia na histeroskopii , daj znać po - ja mam się zgłosić we wtorek
Podziel się: