reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Troszkę nie zaglądałam tutaj i miałam do podgonienia jakies 1023 posty ;) ehh dziewczyny :)
Witam nowe koleżanki... Za staraczki wielgachne kciuki, aby nowy rok było pasmem tylko szczęśliwych 2 kresek!
Apolinka wielkie gratulacje! Witaj Adasiu na świecie ;)
Esperanza ciagle o Tobie myśle... Juz tak bliziutko.
Doris, nafoczka tyle radości jakże ten czas leci. Bardzo mnie cieszy taki obrót sprawy ;) !
Lumia jestem zdania, ze skoro ta Dziecinka ma taka sile walki to musi to mieć po mamusi. Bardzo wierze, ze boża łaska Was nie opuści i będzie to kolejny Cud ! Nie poddawaj sie!
Nut4nut, Iris, Ewcia co tam słychać u Was?

Alusia
Serdeccznie Ci dziękuje za Te słowa! Wiele dla mnie znacza!

Strawbelka - jeszcze nic straconego;)

Arda, Susana
&&&&&&

Doris, Nafoczko
Nasze ciężaróweczki:*

Dziewczyny i ja chciałam zyczyć Wam samych wspaniałości w Nowym Roku. Sił do walki, wytrwałosci i niech się spełni kazdej z Was to marzenie, które ukryte jest na serca dnie:*

Dziękuje za wsparcie, rady, czasami mobilizujące kopniaki;) Dziękuje,że jesteście:* !!!!

Ja też już jestem z życzeniami .

Żeby ten przyszły rok obfitował w same radosne chwile , żeby nadzieje się spełniły i dzieci zdrowe porodziły .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego miejsca w rowie. No i morze jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą, Cię nie olał idąc drogą. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku.

reklama
Do góry