Natasza27
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o komórki NK, które niszcza zarodek to masz super poziom. Max 12 do starań, tak mówił mi immunolog.Subpopulacje limfocytów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chodzi o komórki NK, które niszcza zarodek to masz super poziom. Max 12 do starań, tak mówił mi immunolog.Subpopulacje limfocytów
Dzięki za infoJeśli chodzi o komórki NK, które niszcza zarodek to masz super poziom. Max 12 do starań, tak mówił mi immunolog.
A co do innych wyników coś się orientujesz? Może na podstawie swoich coś możesz podpowiedzieć o normach?Dzięki za info
Ten test CBA ja miałam jakoś inaczej wyglądające wyniki. Robiłam w Diagnostyce.A co do innych wyników coś się orientujesz? Może na podstawie swoich coś możesz podpowiedzieć o normach?
To dobra rekomendacja, prof Malinowski (osobiście polecam najbardziej), doc Paśnik, dr Sydor lub prof Sacha.Jestem po 2 poronieniach po in vitro. Ponad tydzień temu podeszłam do trzeciego transferu i znowu się nie udalo tym razem brak w ogóle ciąży. Czy są tu dziewczyny, które leczą się w klinice Bocian? I miały styczność z decentem Paśnikiem?Lekarz wczoraj mi powiedział ,że najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u docenta Paśnika w Łodzi.
Jestem zdesperowana tym wszystkim.
Hej, a z jakiego miasta jesteś?Jestem po 2 poronieniach po in vitro. Ponad tydzień temu podeszłam do trzeciego transferu i znowu się nie udalo tym razem brak w ogóle ciąży. Czy są tu dziewczyny, które leczą się w klinice Bocian? I miały styczność z decentem Paśnikiem?Lekarz wczoraj mi powiedział ,że najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u docenta Paśnika w Łodzi.
Jestem zdesperowana tym wszystkim.
Ponawiam pytanie czy kir i kariotyp to różne badania?