Jaka cena mlr u dr? Jaaki koszt szczepionki?
Ja za Mlr i kilka innych badań płaciłam 2200 zł
Szczepienia 700 mąż
770 mąż +dawca
800 dawca .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka cena mlr u dr? Jaaki koszt szczepionki?
Trzymam kciukiHej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i Maliny i mam zielone światło na 2 miejsce jeśli się nie uda to doszczepianie i znów 2 miesiące .
Takie zalecenia Zobacz załącznik 1078748
Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i Maliny i mam zielone światło na 2 miejsce jeśli się nie uda to doszczepianie i znów 2 miesiące .
Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i Maliny i mam zielone światło na 2 miejsce jeśli się nie uda to doszczepianie i znów 2 miesiące .
Super, powodzenia juz musi byc dobrze jaki mialas teraz wynik mlr?Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i Maliny i mam zielone światło na 2 miejsce jeśli się nie uda to doszczepianie i znów 2 miesiące .
@ovli22 [emoji3531] no to kciuki za [emoji177]Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i Maliny i mam zielone światło na 2 miejsce jeśli się nie uda to doszczepianie i znów 2 miesiące .
Noo to działaj Maleńka [emoji3590][emoji14]Hej dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i Maliny i mam zielone światło na 2 miejsce jeśli się nie uda to doszczepianie i znów 2 miesiące .
@olaa90 bardzo dziękuję czyli brałaś encorton przed ciażą czy w czasie też??@Mi80 ja miałam nk na poziomie 15% i po 2h aktywności 31% wiec nie były one wcale niskie. Tak jak @roki_1991 napisala miałam steryd i na te nk i na allo bardzo niskie- doktor skutecznie uśpił mój organizm ja miałam encorton 20 mg i poza objawami choroby na początku ciąży i nawracającymi opryszczkami nie chorowałam, za to dużo przytyłam, 18 kg..