reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeśli chodzi o dr Sachy to on nigdy nie robi badań NK do mnie powiedział ze nie ma to wpływu na utrzymanie ciąży on tylko wierzy w szczepienia ale one nie zawsze działają ja jestem najlepszym przykładem pozdrawiam
A jakie masz kiry?Ja przy ostatnich ciazach bylam na encortonie acardxie heparynie i nic nie dalo.Teraz na pewno bede musiala zrezygniwa z encortonu bo na pewno bede miec accofil.Nie rozumiem tego w zeszlym roku doszlam do 14 tyg a teraz beta z ledwoscia dorasta do 30 i koniec.Jakie mialas mlr szczepilas sie od meza czy dawcy?Jefynie obawiam sie ze duzo czasu minie zanim dojdzie do szczepien i boje sie ze bede miec trudnosci zeby zajsc.Nie wiem co robic boje sie podjac zla decyzje.

reklama
A jakie masz kiry?Ja przy ostatnich ciazach bylam na encortonie acardxie heparynie i nic nie dalo.Teraz na pewno bede musiala zrezygniwa z encortonu bo na pewno bede miec accofil.Nie rozumiem tego w zeszlym roku doszlam do 14 tyg a teraz beta z ledwoscia dorasta do 30 i koniec.Jakie mialas mlr szczepilas sie od meza czy dawcy?Jefynie obawiam sie ze duzo czasu minie zanim dojdzie do szczepien i boje sie ze bede miec trudnosci zeby zajsc.Nie wiem co robic boje sie podjac zla decyzje.
Moje Kiry Bx mam na nie Acofil dr Sacha nie przepisuje Encortonu pod żadnym pozorem byłam szczepiona od dawcy ale nic to nie dało teraz za kilka dni mam kolejna wizytę u Przybycienia zosbaczymy co powie ja jeszcze chce Prograf i Encorton a Encorton zacznę brać od owulacji i może większa dawkę 20mg bo już nie mam pomysłu

@Luna 33344 jeśli masz kir AA i nie próbowałaś jeszcze z accofilem to ja bym spróbowała najpierw z accofilem :) skoro boisz sie szczepień i nie koniecznie byś je chciała to myślę ze dobrą opcją jest accofil. Wielu dziewczynom z kirem AA właśnie accofil pomógł a szczepień nie miały.

Moje Kiry Bx mam na nie Acofil dr Sacha nie przepisuje Encortonu pod żadnym pozorem byłam szczepiona od dawcy ale nic to nie dało teraz za kilka dni mam kolejna wizytę u Przybycienia zosbaczymy co powie ja jeszcze chce Prograf i Encorton a Encorton zacznę brać od owulacji i może większa dawkę 20mg bo już nie mam pomysłu
Trzeba probowac na rozne sposoby moze akurat wieksza dawka enkortonu pomoze.W koncu musi sie udac wierze w to.A ten prograf przepisuja tez przy staraniach.?Czytalm teraz ma podobne dzialanie co szczepienia.

Ostatnia edycja:
@Luna 33344 jeśli masz kir AA i nie próbowałaś jeszcze z accofilem to ja bym spróbowała najpierw z accofilem :) skoro boisz sie szczepień i nie koniecznie byś je chciała to myślę ze dobrą opcją jest accofil. Wielu dziewczynom z kirem AA właśnie accofil pomógł a szczepień nie miały.
Tak zrobie to bedzie najlepsze wyjscie.Ciagle czytam informacjie na ten temat i opinie sa rozne jednym pomagaja szczepienia a drugim nie .Trzeba wierzyc ze w konvu sie uda.Mam nafxieje ze acofil zdziala cuda.

Ostatnia edycja:
@Luna 33344 nie ma za co :) myślę ze to dobry pomysł z accofilem skoro boisz sie szczepień i nie jesteś ich pewna. Poza tym widać po wielu dziewczynach że accofil pomaga, w szczególności przy kirach AA.
3mam kciuki :)

@luna33344 ja też miałam 14 tydzień a potem 6ty . Malina tłumaczył że organizm już zawsze będzie rozpoznawał zarodek jak ciało obce i odrzucał jesli masz taką skłonność. Na to szczepienia czy inne immunologiczne leczenie żeby go wyciszyć

reklama
Do góry