reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja juz oczywiście nie śpię kładę się spać z kurami przed 22 i wstaje o 6:00

@burczuś trzymam mocno kciuki za teścik na pewno się uda

@nafoczka wiem właśnie o tych skurczach dlatego nie przepadam za tymi snami w pewnym sensie

@kas90 usg we środę jadę do Maliny na szczepienia ale jedziemy we wtórek wieczorem żebym nie musiała wstawać rano i w podróż jechać cało dniową

reklama
Sorki!ale cos telefon mi szwankuje,pisze do Was,bo mam ogromna prośbę,czy któraś z Was mogłaby nagrac taki filmik jak @kas90 szacun dla Ciebie :-) tylko zastrzyk robienia w udo,bo chcialabym robic,bo troche sie boje juz po tych boczkach,strach jest wynikiem mojej paniki bardziej,ale jesli ktoras by mogla to byłabym wdzięczna :-*,oczywiscie dla wszystkich GORACE POZDROWIENIA :-*

CZeść dziewczyny! Również przychylam się do prośby @bentula, bo od 20 tc. będę dawać w udo. Tylko nie wiem czy któras z was daje w udo.

Trochę się martwię, pocieszcie mnie, proszę. W nocy zdrętwiała mi cała lewa noga od pachwiny (chyba musialam cos uciskac, bo tylko zmienilam pozycję snu i czucie szybko wrocilo) i mam schizę czy krew dochodziła do maleństwa. Nie wiem czy jakos inaczej teraz spię, bo juz ktorys raz mam takie drętwienie czasem w nodze czasem w ręce na boku na którym spie.

Ja bede musiala dawac sobie heparyne po.kryjomu:/ bo mojngin jej nie zleca.a malina zleca do 6tyg polowr dawki. Mam odstawic dsien przed cc wiec w sobote wezme dosc pozno dawne kolo polnocy jakos. W niedizele.nie wezme i poniedzielk nie dm rady bo bede lezec wiec nie wstrzykne sobie we wtorek wstane sie umyc ibwtedy mi m da w udo. Czyli bede miec przerwe niestety 2doby a.potem jak bede chodzic sie muc bede sibie dawac i juz w domu normlanie nie mam innego wyjscia.
Nafoczka czyli wogole nie mialas juz heparyny po porodzie ??????
Kitki widzisz takiej to dobrze sami podali:)
Kas wal w.udo ja daje i zyje wczoraj w cos trafilam i krew tryskala na boki hahahh ale jak tak sie dzieje w udo to i tak jestem spokojniejsza niz jakby mialo tak tryskax z brzucha

@bentula tak pisała Beatka na drugim wątku jest film jak dawać w udo. Ja póki co cały czas daję w brzuch, choć już mam sporo zrostow, jakoś w udo nie mogę się przełamać.
@kas90 - ja też mam schizy co do spania. Od kilku miesięcy śpię tylko na lewym boku, ale mam też ten notch+ w tętnicy macicznej i też często się martwię czy mała dotleniona. W dodatku od dwóch tygodni puchna mi ręce i kostki u nóg, ręce mi dretwieja...i mała rano jakoś zmienia położenie od kilku dni, oczywiście panikuje....

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry