reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris jako jedyna chcialas zebym zostala nie odchodz :( dodzwonilam sie do maliny za 1 razem :) ale dopiero na 21 marca:(6,5 tys badania . Wczesniej chyba na usg muszegdzies isc ..... bede miec juz wtedy wyniki wymazu

Myślałam, że Wy mnie nie chcecie tutaj :-(
Chyba oszalalas??? Ja juz nie moge doczekac sie jak wstawisz nam tutaj kolejna fote dzidziusia;)
To samo z Nafoczka, tez masz tutaj z nami byc Nafoczko i tez nie mozemy sie juz doczekac fotki Twojego dzidziusia;)
Dajecie nam wiare dziewczyny w to ze nam tez sie uda!!!

Strawbelka, to póki co wstawiam brzuszek, 20 tc rozpoczety
19 tydzień ciąży.JPG

Fondie, trochę długo musisz czekać :-(, a kwota na badania przerażająca!

Liluli, dziękuję :-)

Załączniki

• 19 tydzień ciąży.JPG
    19 tydzień ciąży.JPG
    111,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Strawbelka, to póki co wstawiam brzuszek, 20 tc rozpoczety
Zobacz załącznik 746863

Fondie, trochę długo musisz czekać :-(, a kwota na badania przerażająca!

Liluli, dziękuję :-)
jeju jaki cudny:) te zkiedys taki bede miec:) wiem wlasnie przerazajaca ale nie mam wyjscia dzis tak siedzialam i myslalam i tak ..jak nie zrobie tych badan to nigdy nie bede mogla zajsc w ciaze a jak zajde ..jak wpadne... mam prawie 32 lata wiec wiele lat plodnosci przedemna jak nie poznam przyczyny to poronie i kolejny raz jeslibym kiedykolwiek wpadla!! badania najwazniejsze
czekanie jest bo i tak do polowy maja nie moge sie starac :)

Do góry