reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
A co tu tak cicho caly dzien???

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Jakoś dzisiaj spałam z trzy godz .jak z pracy przyszłam .
Cyce bolą nadal .To jest zawsze najdłużej utrzymujący się u mnie objaw.Próbuję normalnie funkcjonować ale myśli ciężko odgonić.

Strawbelka u mnie 10 dni po zastrzyku już pregnylu nie było .
Myślę że tam te zarodki się mocno wkręcają w macicę i dlatego tak czujesz.:biggrin2:

ale z cora wymiotowalam dalej niz widzialam:(i w kazdej innej nie..a teraz jest za 2 ..ale chyba nie mialam nigdy 11 tys bety
Susana ja Cie nawet nie pocieszam bo nie wiem co napisac zebys poczula sie lepiej. Ale lepiej na tym etapie niz bys juz widziala serduszko. Szybko wrocisz do staran i moze juz w pierwszym cyklu sie uda!

Fondie a chcesz sciagnac na siebie nieszczescie? To gadaj tak dalej...
Ciesz sie kobieto!!!

Suska tak mi Ciebie szkoda :( uda się Kochana. Może spróbuj, tak jak któraś dziewczyna tu wczoraj pisała, Encorton brać wcześniej i Clexane od owu? Myślę, że prędzej czy później każdej z nas się uda, oby prędzej...

reklama
Do góry