reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No niestety do cierpliwych nie należę .Ale tak jak Bea pisze : samobójstwo zawieszone.
Dzisiaj 10 dni po pregnylu różnie to wygląda u innych .U Nafoczki była wtedy beta 7 .

Nafoczka odezwij się.Proszę tu się stawić i mnie wesprzeć.!

reklama
oczywiście, że pędze z pomocą ;) musialam się przygotować i poszukać ;)) wyslij mi na priv adres mejlowy to ci moje testy wysle bo tu mi pisze że są za duże (i jakby któraś z was chciala). Ten w 9dpo mialam też chwilke po wyschnięciu, więc luzik, kochana. Jak zrobisz bete to wydaje mi się że estradiol może odpuscić- beta prawde ci powie ;)

jest ;)

Załączniki

• 2015-11-08 13.21.55-3.jpg
    2015-11-08 13.21.55-3.jpg
    290,2 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Susana, to juz lepiej zrobic 2 betki niz kombinowac z estradiolem, bo ten musisz tez zrobic minimum 2 razy. Betka i juz :) bedzie jasnosc. Tyle osob Ci kibicuje, ze musi byl ladna pozytywna i rosnaca :)

oczywiście, że pędze z pomocą ;) musialam się przygotować i poszukać ;)) wyslij mi na priv adres mejlowy to ci moje testy wysle bo tu mi pisze że są za duże (i jakby któraś z was chciala). Ten w 9dpo mialam też chwilke po wyschnięciu, więc luzik, kochana. Jak zrobisz bete to wydaje mi się że estradiol może odpuscić- beta prawde ci powie ;)
Nafoczko wysłałam ci na pr.zapisało się pod starą wiad o clexanie

Susana nie dostalam Twojej wiadomości ale udalo mi sie wkleić focie wyżej. i jak? a co do cierpliwości- to jak widać ja też do cierpliwych nie należe ;))

Susana nie dostalam Twojej wiadomości ale udalo mi sie wkleić focie wyżej. i jak? a co do cierpliwości- to jak widać ja też do cierpliwych nie należe ;))
Zobacz czy teraz ci wysłałam ? Bo chyba coś wcześniej żle zrobiłam .
Nafoczko
Ten 1 test z jest z 9 dpo? Mój też taki słaby albo jeszcze słabszy .A ten drugi mocniejszy robiłaś na drugi dzień?

z tego co pamietam za dwa dni, a kolejną bete po kolejnych dwóch, czyli w 9dpo i 13
Ciemnoscią calkiem się nie sugeruj, bo wiesz, że do zagnieżdzenia może dojść w 4 a rownie dobrze 10 dpo.
Wykresu pewnie nie robisz?
Zrób bete i bedzie sprawa jasna a w poniedzialek to może i pewna ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry