reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porodówka zachodniopomorskie (Goleniów)

Mary93

Początkująca w BB
Jaką macie opinie o porodówce w Goleniowie? Mam cukrzycę ciążową i zastanawiam się czy ten oddział będzie bezpieczny dla mnie i dziecka... Police mi odradzają, bo czekają z cesarką do samego końca, każą rodzić naturalnie a potem nagle się okazuje że potrzebna cesarka, a wiadomo czym to może skutkować dla maluszka (niedotlenienie itd.), Pomorzany to słyszałam że tam łatwo się czymś zarazić i jeśli chodzi o poród to taśmociąg, opieka średnia i dużo osób mimo tego że to szpital o III poziomie referencyjnosci to i tak go odradza, w Zdrojach słyszałam że nastąpiło masowe odejście lekarzy i że też niby poród to taśmociąg.

reklama
Hej ja rodziłam w Zdrojach w czerwcu tego roku. Powiem ci że bardzo sobie chwale opieka była rewelacyjna. U mnie po podaniu oksy nic się nie działo (bo poród miałam wywoływany ze względu na cukrzycę ciążową ) maluszkowi zaczęło skakać tętno więc lekarz podjął decyzję o cc. Na sali operacyjnej jeszcze sobie żartowaliśmy, super ekipa lekarzy była. Jestem bardzo zadowolona ze Zdrojów

Ja rodziłam w 2018 w Zdrojach i też miałam cukrzycę ciążowa , na ktg wyszły bardzo słabe ruchy małego , i ma drugi dzień miałam CC , a codziennie byłam monitorowana ale nie bardzo sobie chwalę Zdroje opieki itd , w Goleniowie leżałam bo miałam zabieg , i specjalnie pojechałam tam bo mój gin tam pracuje , a u siebie w miejscowości nie chciałam, w Goleniowie lekarze spoko ,ogólnie fajnie

Do góry