Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli będą wskazania do cesarki to cesarka, a jak nie będzie, to naturalnyWiem że temat wałkowany kolejny raz, ale na jaki poród się decydujecie naturalny czy przez cesarskie cięcie? A jeśli już rodziłyście, to czy drugi raz wybrałbyście tak samo?
Mój pierwszy poród musiał się zakończyć CC , bo dziecko zaczęło lecieć w parametrach , na drugi zdecydowałam się rodzić siłami natury, bardzo chciałam urodzić dziecko w ten sposób i gładko poszło na szczęście jak bym miała znów rodzic ( chociaż już nie mam w planach więcej potomstwa) to też by się zdecydowała na SN. Dodam , że i po CC i po sn szybko doszłam do siebie i dobrze się czułam . Co prawda przy sn umieli mnie naciąć , bo mała była owinięta pępowiną , ale blizna ładnie i szybko się zagoiła . Nic mi ani mężowi tam nie przeszkadzaWiem że temat wałkowany kolejny raz, ale na jaki poród się decydujecie naturalny czy przez cesarskie cięcie? A jeśli już rodziłyście, to czy drugi raz wybrałbyście tak samo?