reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porady techniczne - cytowanie, wstawianie zdjęć itp...

dziewczyny, czy macie może jakiś program lub pomysł, dzięki któremu mozna wyciąć kawałek filmu w wkleic go na BB? chciałam wam cos pokazać, ale film ma 50MB...

reklama
Ja oczywiscie na sekunde, no i ciagle nie obczytałam zaległości :zawstydzona/y:
Ale zaintrygowało mnie jedno - co to są te kosze przy niektórych wątkach????
Chyba tego wczesniej nie było :eek:

Wstawianie zdjec przez ta strone FotHost.pl - darmowy hosting zdjęć, obrazków, własne albumy

Klikamy na PRZEGLADAJ i wybieramy z komputera swojego zdjecie ktore chcemy pokazac na forum.
Pod spodem zaznaczamy kwadracik przy Zmianie rozmiaru i zmieniamy na (640x480 na forum)
i klikamy na DODAJ TO!!!!!
Gdy zdjecie sie juz pokaze,bedzie pod nim 7 kodow, my kopiujemy ten 4-ty
Kod duzego obrazka na forum. ( jak ktos chce wkleic miniaturke kopiuje ten 3 kod)

Skopiowany kod wklejamy w swojego posta:tak:(jesli chcemy zobaczyc jak wyszlo,klikamy w Podglad wiadomosci a potem Zatwierdzamy odpowiedz konczac posta)

dziewczyny albo jestem ślepa albo nie widzę ty nic na temat dodawania zdięć:confused:
Bylam pewna ze byla instrukcja :sorry2:Teraz juz jest wiec edytuj tego posta na watku ze zdjeciami Wczoraj i dzis i tam zrob krok po kroku tak jak napisalam .W razie czego pisz jak masz jakies pytanka :tak::-)

dziewczyny, czy macie może jakiś program lub pomysł, dzięki któremu mozna wyciąć kawałek filmu w wkleic go na BB? chciałam wam cos pokazać, ale film ma 50MB...
Miesiąc minął zanim przeczytałam :sorry2:
... mam z netu taki program ANY VIDEO CONVERTER
Potrzebny jest mi do zmiany formatu( mój aparat nagrywa filmy w formacie mov a wole avi bo np. idzie na niektórych odtwarzaczach DVD) lub do wyciągania tylko dźwięku z filmu. Tam jest taka opcja , że wrzucasz filmik na takim małym ekraniku po prawej stronie okienka zaznaczasz poczatek i koniec - wycinajac w ten sposób potrzebny fragment.
Zmieniam tym programem format filmików z komórki bo tam jest jakis dziwny.

też byłam pewna, ze jest tu instrukcja wklejania zdjęć ale jest na wątku o zdjęciach dzieci.
https://www.babyboom.pl/forum/2894148-post475.html
https://www.babyboom.pl/forum/2819170-post451.html
https://www.babyboom.pl/forum/2894549-post476.html

Dziewczyny, jak usunąć posta? Kiedyś mi się udało, ale teraz za chiny nie mogę sobie przypomnieć co wtedy zrobiłam :sorry2:

Kangurka, no właśnie dziwna sprawa wynikła, bo normalnie mam opcję kasowania postów, a na zamkniętym nie mam :dry:

reklama
przypominam watek...

jak mam ustawić sygnaturę zeby nie było tego wstrętnego napisu przy zdjęciu "Ten obrazek jest przeskalowany,....."

Do góry