reklama
paola121214
Fanka BB :)
Bo był peak .
Ja rano zrobilam u był peak pi południu już była ciut jaśniejsza.
Owulacja potwierdzona monitoringiem.
Więc u mnie zgrywa się z testami
Ja rano zrobilam u był peak pi południu już była ciut jaśniejsza.
Owulacja potwierdzona monitoringiem.
Więc u mnie zgrywa się z testami
letniamamusia
Aktywna w BB
A ja jeszcze z innej beczki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale robiłaś z pierwszego moczu ? Jeżeli tak, to nie powinno się robić, bo wynik może być fałszywie dodatni.
paola121214
Fanka BB :)
Clerblue mają w instrukcji,że ma być podanego moczuA ja jeszcze z innej beczki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale robiłaś z pierwszego moczu ? Jeżeli tak, to nie powinno się robić, bo wynik może być fałszywie dodatni.
A ja jeszcze z innej beczki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale robiłaś z pierwszego moczu ? Jeżeli tak, to nie powinno się robić, bo wynik może być fałszywie dodatni.
Nie z pierwszego byłam po kawce. Wieczorem zrobiłam to już było kułeczko zrobiłam w nocy jak i rano było kułeczko.A ja jeszcze z innej beczki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale robiłaś z pierwszego moczu ? Jeżeli tak, to nie powinno się robić, bo wynik może być fałszywie dodatni.
No okej ale pozytywny był tylko wczoraj około 10:30Pik LH swiadczy o tym, ze owulacja bedzie w najblizszych dnoach
No okej ale pozytywny był tylko wczoraj około 10:30
A robilas jakies jeszcze testy owulacyjnr w tym cyklu? Cxy tylko ten jeden
reklama
Robiłam oczywiście ale na parę dni przestałam a wczoraj mnie coś tknęło żeby zobaczyć z ciekawości i była buźka a chcialam mężowi pokazać wieczorem i już było kułeczko
Najwydoczniej poziom hormonu spadl i stad negatywny test. Najlepiej robic do pierwszego pozytywnego testy.