reklama
Ale nie robiliśmy tego przed owulacja w dni płodne tylko poZawsze uprawiając seks bez zabezpieczenia możesz zajść w ciążę, mogła ci się nawet owulacja przesunąć i robiliście to w dni płodne to tym bardziej
blanny
Fanka BB :)
Hej mam 20 lat i mam pytanie do was. Czy po owulacji mozna zajść w ciążę? Z moim partnerem uprawialiśmy sex bez zabezpieczenia dzień po owulacji bo był to ostatni dzień płodny po owulacji. Pomożecie
Miałaś monitoring u ginekologa, że dokladnie wiesz, kiedy była owulacja i kiedy się skończyła? Skąd wiesz, kiedy dokładnie faktycznie była? Jeśli nie miałaś monitoringu, to mogła się przesunąć i być dzień później, a wtedy bam, uprawialiście seks w dniu owulacji i jak najbardziej mogliście wpaść.Ale nie robiliśmy tego przed owulacja w dni płodne tylko po
Ewelina.Be
Byłaś na monitoringu owulacji u lekarza że wiesz że na 100% tego dnia była owulacja?Ale nie robiliśmy tego przed owulacja w dni płodne tylko po
Lily2389
Sama napisałaś ze byl to ostatni dzień plodny, wystarczyło ze owulacja ci się przesunęła o kilka dni, i tak możesz być w ciąży bo uprawialiście seks bez zabezpieczeńAle nie robiliśmy tego przed owulacja w dni płodne tylko po
Tak bo byłam u ginekologa i tego dnia przypadła owulacjaByłaś na monitoringu owulacji u lekarza że wiesz że na 100% tego dnia była owulacja?
Lily2389
Powiedział ci wtedy ze masz pęknięty pęcherzyk? Albo chociaż jego wymiary?Tak bo byłam u ginekologa i tego dnia przypadła owulacja
Ewelina.Be
To lekarz nie powiedział Ci kiedy możesz zajść w ciąże?Tak bo byłam u ginekologa i tego dnia przypadła owulacja
reklama
cafe1997
Miałaś monitoring cyklu, że wiesz, że było po owulacji?Ale nie robiliśmy tego przed owulacja w dni płodne tylko po