reklama
Rozwiązanie
Podobno warto brać probiotyk nieco dłużej niż antybiotyk.Nie ,antybiotyk skonczylam w srode.
Agnieszka1989
Zaciekawiona BB
Działaj naturalnymi sposobami kefir lub kapusta kiszona!
marta18691
Fanka BB :)
A czopki moze....musialas cos jesc takiego ze masz zatwierdzenie samo z siebie sie nie bierze....kefir maslanka tez może pomóc sprobojHej Dziewczyny mam problem,
Od 3 dni mecze sie z zatwardzeniem i nabrzmiałym brzuchem czuje dyskomfort i jest mi niedobrze, pije rumianek i biore tabletki dulcobis , macie moze jakies sposoby?lub co moze byc tego przyczyna?
madziam86
Polecam zjeść 2-3 kiwiHej Dziewczyny mam problem,
Od 3 dni mecze sie z zatwardzeniem i nabrzmiałym brzuchem czuje dyskomfort i jest mi niedobrze, pije rumianek i biore tabletki dulcobis , macie moze jakies sposoby?lub co moze byc tego przyczyna?
Jeanetttte
Hej Dziewczyny mam problem,
Pierwszy raz czy już częściej się to zdarzało?
Pierwszy raz czy już częściej się to zdarzało?
Pierwszy raz ,nigdy nie mialam takich problemow
Dodam ze ostatnio bolał mnie bardzo dol brzucha ,i latałam co chwile na siku ,bylam u lekarza i dał mi antybiotyk ,powiedzial ze to moze byc pecherz, jak bralam ten antybiotyk mialam mdłosci.Pierwszy raz ,nigdy nie mialam takich problemow
Jeanetttte
Dodam ze ostatnio bolał mnie bardzo dol brzucha ,i latałam co chwile na siku ,bylam u lekarza i dał mi antybiotyk ,powiedzial ze to moze byc pecherz, jak bralam ten antybiotyk mialam mdłosci.
Była pani u ginekologa?
reklama
reklama
Nie ,byłam u lekarza pierwszego kontaktuByła pani u ginekologa?