Witam Kobietki , bardzo mnie interesuje jak rozwiązujecie problem z prezentami dla Waszych pociech , pewnie niektórym z Was wyda się za wcześnie na taki pytanie , ale ja już zaczynam o tym myśleć i nie ukrywam , że mam problem z tym co kupić moim dziewczynom [2 i 9 lat] , starsza chciałaby dostać ciekawą książkę - ale nie wiem jaka miałaby to być , myślałam o" Karolcia" i " Witaj Karolciu " Marii Krüger pamiętam , że mi jako dziewczynce ta 1 część się bardzo podobała ... ale czy spodoba się mojej córce a co dla młodszej córki Dziewczyny czekam na propozycje
reklama
natkaa w
Fanka BB :)
Ja w zeszłym roku 10-letniej siostrze kupiłam książkę w stylu pamietnik nastolatki, piszę w stylu bo tytułu nie pamiętam, ale myslę do znalezienia przez google, dziewczyny bardzo lubią takie pamietniki czytać;-)
Zdecydowałam się jednak na książkę Magdaleny Zarębskiej " Ida , konie i reszta świata " , mam nadzieję , że przypadnie córce do gustu , a dla młodszej Anny Sójki " Bajki z Krajów Mikołajów "
[h=4] [/h]
[h=4] [/h]
Ja taką swoją ideę realizuje, że co roku w urodziny malucha robię takie magnesy na lodówkę ze zdjęciem, które umieszczam na lodówce
Z biegiem czasu robi się ciekawa kolekcja ewolucji malucha
Z biegiem czasu robi się ciekawa kolekcja ewolucji malucha
Może taka szmaciana lalka? Ja znalazłam na tej stronie bardzo dużo fajnych propozycji lalek Link do: Oryginalne hiszpańskie lalki Bobasy Berenguer - baby born - lalki jak dzieci - lalki dla dziewczynek - Lalki-Berenguer.pl - Sklep!. Fajna jest ta Powell Craft. Tradycyjna miękka lalka do przytulania dla dwulatki
Może jakieś gry planszowe? Dziecko dzięki nim nie tylko rozwija zdolność kreatywnego i logicznego myślenia, ale przy okazji może zacieśniać więzy z rodziną. To świetna zabawa nie tylko dla dziecka, ale i dla reszty rodziny
Dwulatce warto kupić jakąś interaktywną zabawkę. Jest ich teraz sporo w sklepach, każda ma opis, jest dedykowana dzieciom w określonym wieku. Ceny na szczęście też nie są zbyt wygórowane.
Dwulatce warto kupić jakąś interaktywną zabawkę. Jest ich teraz sporo w sklepach, każda ma opis, jest dedykowana dzieciom w określonym wieku. Ceny na szczęście też nie są zbyt wygórowane.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie
reklama
Ja tam dzieciom kupuje książki, te zabawki już się walają Teraz kupiłam taką: Link do: Życie co to takiego | motyleksiazkowe.pl
Podziel się: