reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysly i sugestie dotyczące forum

zostawie ten watek otwarty do srody mysle i wtedy juz bedzie wiadomo kogo bedziemy miec na moderacji:tak: na razie dzialam zeby z ta grupa wywalczyc moze cos sie uda zrobic w tej kwestii.

razem z administratorka zdecydowalysmy ze poczekamy do piatku. wiec najpozniej od poniedzialku beda kolejne zaproszenia na grupe.i wpon bedzie wybrany drugi moderator. poczekam czy moze zapominjaka sama sie odezwie jesli nie (co w pelni rozumiem w zaistnialej sytuacji) admin pomoze zalatwic cosik z grupa.

Ostatnia edycja:
reklama
Popieram zebys azorek nadal sie tym zajmowala, mimo ze jestes zielona nie olewasz sprawy i widze ze sie starasz wszystko zalatwić.
Co do kandydatury sandy, anć i polci prowadzacej listę pażdziernikówek tez jestm za:-)

Ja sie na tym nie znam i nie mam czasu sie w tym zorientować.

dziewuszki stanelo na tym ze dodam Sandy40 jako moderatorke jesli nie macie nic przeciwko i Polcia zajmie sie lista:tak:
zmienilam temat zeby ulatwic troche nasze forum:tak: jesli macie pomysly jakiego tematu brakuje i warto by go bylo zalozyc to prosze piszcie tutaj i niech kazdy sie wypowie za i przeciw i bedziemy powoli stopniowo dodawac nowe tematy:-)
pierwsza propozycja jest NARZEKALNIA i tu cytuje "Gdy masz ochotę kopnąć kogoś w kostkę, zużyć stos chusteczek lub zamknąć się w domu do końca tygodnia."
prosze o propozycje i opinie za i przeciw
:-)

azorek-daj mi tylko znać,czy ta stara lista zostaje,czy mam założyć nowy temat-tak jak wcześniej rozmawiałyśmy:tak:

narzekalnia się przyda,tylko nie wiem czy my z głównego nie robimy sobie czasami narzekalni:-D

A może założymy temat o przygotowaniach pokoików, kącików Naszych maleństw? Sama muszę przygotować pokoik dla synka i brak mi pomysłów, a patrząc na inne może coś wpadnie do tej pustej głowy :-D

reklama
Do góry