reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cudku,wiem wiem,że tam są. ;-) Trochę tych sklepów obeszłam,żeby znaleźć taki komplecik. W Biedronce,to koszt ok. 17zł,ale były same z Puchatkami i Księżniczkami. ;-)
Ja kupiłam w Rossmannie za 19,99zł. :-)
Ja kupiłam w Rossmannie za 19,99zł. :-)
To jest super, tylko, że u nas to już naprawdę nie byłoby gdzie tego postawić.Tyle,że w Naszym jezdnia ma 3m.
Zuzia zachwycona! W końcu Jej ukochane auta mają rozrywkę. ;-)
Ja w dalszym ciągu nie mam żadnego pomysłu i nie wiem czy coś znajdę do niedzieli. Dobrze, że Filip jeszcze nie rozumie i jak dostanie później to nic się nie stanie.
Patrysia narazie dostała od mojej siostry:Reszta pewnie w niedziele
ŚLICZNA NOWA BLUZA COCODRILLO (366106617) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNA NOWA BLUZA COCODRILLO (366106617) - Aukcje internetowe Allegro
Niewiem co sie z wami dzieje?
Od 4 dni praktycznie nikt nie pisze na forum
Co dostały wasze dzieciaczki na Dzień Dziecka?
Pati dostała dwie sukieneczki,Spodnie (powinny być na 3/4 ,ale sa w rozmiarze 4 i sa nawet teraz przydługie)zestaw sprzatający,komplet koszulka z krótkim +spodnie 3/4.
Od 4 dni praktycznie nikt nie pisze na forum
Co dostały wasze dzieciaczki na Dzień Dziecka?
Pati dostała dwie sukieneczki,Spodnie (powinny być na 3/4 ,ale sa w rozmiarze 4 i sa nawet teraz przydługie)zestaw sprzatający,komplet koszulka z krótkim +spodnie 3/4.
Ostatnia edycja:
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
reklama
dla własnego dziecka to się da wymyślić co kupić, ale w styczniu idę na trzecie urodziny synka dalekich znajomych i miałam niezłą zagwozdkę co kupić, bo nie mam pojęcia jakie ma już zabawki. Znalazłam w internecie taki zestaw Vivabox dla dzieci - w środku jest kubeczek i voucher, który rodzice mogą wymienić na np. 3 samochodziki z serialu Auta, maskotki z Kubusia Puchatka lub inne zabawki z różnych bajek dla dzieci. Na facebooku jest więcej informacji www.facebook.com/prezentyVivabox
Moim zdaniem to super rozwiązanie jeśli nie wiadomo co wybrać, a w dodatku dziecko samo może wybrać co chce
http://www.facebook.com/prezentyVivabox
Moim zdaniem to super rozwiązanie jeśli nie wiadomo co wybrać, a w dodatku dziecko samo może wybrać co chce
http://www.facebook.com/prezentyVivabox
reklama
Podziel się: