reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysł na obiad

Ineczka pisze:
piekarnik z termoobiegiem wystarczy do 200 rozgrzac?
Ineczko z termoobiegiem to zawsze mówią, zeby odjąć 20 stopni (jeśli jest np. napisane po prostu 180, to z termoobiegiem powinno się dawać 160), więc ja nigdy nie daję więcej niż 180, bo się pali wszystko z wierzchu

i tak wogóle to ja wszystko prawie piekę w 180 z termoobiegiem

reklama
Beatka, a tak wogole to gdzie Ty sie podziewasz ostatnio?
gotujesz i pieczesz calymi dniami po tym jak wysprzatalas cale mieszkanie?
to chyba jakis wiekszy plan :D

ja sobie wczoraj przypomniałam, że my mamy szybkowar :laugh: to był jeden z 3 prezentów ślubnych:)
tyle, że nie umiem go obsługiwać:D

kangurki pisze:
ja kupiłam tą
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86476583
pewnie to to samo, tylko w tej mojej aukcji jest więcej tego:D

Kangurki dziękuje Ci bardzo za to, ze poleciłaś mi ta panierkę, jest super zarąbista, i jak pikantna mniam mniam...w sobotę zrobiłam kurczaka, tak około 1 kg, wyszła cała miska, myślałam że z kolacja będe miała spokój, bo mi kurak zostanie do odgrzania, ale jak rodzinka sie dosiadła to wszystko wszamali tak im smakowało, i ja zjadłam 3 kawałki (mimo, że smażonego nie mogę) ale pycha było... super ta panierka!!!!

reklama
Luleczka, ale dogadzasz swojej rodzince
i w dodatku nie mozesz jesc wszystkiego co robisz ::)
ja to bym cierpiala jak by mi takie super smazone cos pachniala i bym sie tym nie nakarmila ;D
podziwiam Cie za zdolnosci kulinarne ;D

Do góry