Mel ,pewnie obiad już masz, ale może następnym razem...
polędwiczki - echa białowieży
60 dag polędwiczek wieprzowych
2-3 łyżki ziół prowansalskich
3 łyżki białej gorczycy
50 ml żubrówki
1 łyżka cukru
sól, oliwa do smażenia
polędwiczki pokroić w poprzek na kawałki, posypać ziołami i gorczycą, odstawić na godz. do lodówki. zrumienić na oliwie, posolić, skropić żubrówką i oprószyć cukrem. przykryć i dusić 2-3 min. super z frytkami.
smacznego
polędwiczki - echa białowieży
60 dag polędwiczek wieprzowych
2-3 łyżki ziół prowansalskich
3 łyżki białej gorczycy
50 ml żubrówki
1 łyżka cukru
sól, oliwa do smażenia
polędwiczki pokroić w poprzek na kawałki, posypać ziołami i gorczycą, odstawić na godz. do lodówki. zrumienić na oliwie, posolić, skropić żubrówką i oprószyć cukrem. przykryć i dusić 2-3 min. super z frytkami.
smacznego