reklama
M
Melanie
Gość
oooo ;D
całkiem inne a jakie podobne ;D
całkiem inne a jakie podobne ;D
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
co dziś na obiadek babeczki ???
mi sie nie chcę nic robić, więc rozmroziłam kawał schabu, i szybko kotlety usmażę do tego albo fasolkę albo pekinkę z sosem winegret - jeszcze nie wiem, wogóle nie mam weny do gotowania dzisiaj, jeszcze mam pomidorówkę wczorajszą wiec dobrze ze zupy nie musze wymyślać
mi sie nie chcę nic robić, więc rozmroziłam kawał schabu, i szybko kotlety usmażę do tego albo fasolkę albo pekinkę z sosem winegret - jeszcze nie wiem, wogóle nie mam weny do gotowania dzisiaj, jeszcze mam pomidorówkę wczorajszą wiec dobrze ze zupy nie musze wymyślać
anineczka
królowa mrówek :P
U mnie dzisaj tylko zupka jarzynowa, ktora bede pierwszy raz robila ;D
Trzymajcie kciuki, zebym meza nie potrula ;D
Trzymajcie kciuki, zebym meza nie potrula ;D
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Ja narazie rozmrazam piersi kurczaka, a co z nich jeszcze nie wiem. Moze w ciescie nalesnikowym??
Luleczka pisze:co dziś na obiadek babeczki ???
no to ładnie ci się nie chce ;D ;D ;D, kotlety, surówka...Mnie, jak się nie chce, to robię makaron z sosem z torebki i bez mięsa ;D
Dziś przedwczorajsze pierogi przysmażone...Mnie to się nie chce ;D
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Nie wiem co u mnie tez mi sie nie chce kucharzyc. Zrobie chyba kotlety schabowe z kartofelkami i buraczki czerwone ze sloiczka
reklama
Podziel się: