reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomóżmy:)

reklama
Dziewczyny paczka spakowana i taka dosyć spora,teraz tylko muszę ja jakoś do auta wcisnąć:eek:,przetransportować do polski i wysłać.
Oj,mąż mnie będzie gonił jak będzie musiał bagaże przed wyjazdem pakować :-D:-D:-D.

oj Kasiu to super oby maz nie mial nam za zle:tak::tak:Nie zaplacisz majatku za przesylke do Polski??
Gosienka wyslalam na pw
Dziekuje bardzo wszystkim macie zlote serca:-)

Maz jeśli będzie miał coś do kogoś,to jedynie do mnie,bo u mnie to normalka:-D i tak jest zawsze:-D. Jedziemy na święta do polski i tam chce wysłać paczkę,bo jest dużo taniej.
Jeśli mama Julianki będzie chciała to co parę miesięcy mogę wysłać jej paczkę z ubraniami,bo moja córka jest troszkę starsza wiec ubranek trochę się zawsze nazbiera.

Oj to dobrze bo az sie wystraszylam wiem ile kosztuje wyslanie paczki za granice:tak::tak:Mysle ze nie bedzie miala nic przeciwko ubrankom bo wiadomo jak te nasze dzieciaczki rosna:tak::tak:Dziekuje jeszcze raz dziekuje:-)

Witam
chciałabym bardzo podziękować za pomoc i wsparcie jakie nam okazujecie :tak: Dziewczyny z mego forum dwoją się i troją aby nam pomóc, ale widzę że na całym BB są dobre duszyczki z Wielkimi Sercami.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Dostałam w piątek paczkę z jedzonkiem dla małej... Magda bardzo dziękuję i przesyłam buziaki Twojemu synkowi :tak:

Melduję, że paczka zostala dzisiaj nadana priorytetem. Mam nadzieję ze do Świąt dojdzie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich a w szczególnosci Julianke i jej mamę :):): Spokojnych Swiąt :-)

reklama
Do góry