Witaj mama05,
Super! Dziękujemy całą naszą rodzinką za PAMIĘĆ i wsparcie - za każdy sms od Was i 1% podatku.
Przepraszam, że wcześniej nic nie odpisałam... Miałam chore dzieciątko. Straszny wirus panuje u nas w dzielnicy, prawie w co drugim przedszkolu był rota-wirus, zapalenie spojówek, zwykłe i niezwykłe przeziębienia. Nasz synek najpierw miał zapalenie spojówek a następnie zwykłe przeziębienie. A sama pewnie wiesz, jak to jest przy chorych dzieciaczkach. Jeszcze więcej uwagi w tym czasie potrzebują. :-)
Jeszcze raz Wielkie Dzięki "mama05"
U nas wszystko stoi w miejscu. Daniel jeszcze nie wyjechał do niemieckiej kliniki na diagnozę :-
-
-
-
-
-(.
Czekamy na jakąkolwiek informację z tamtejszej kliniki z wyznaczonym terminem hospitalizacji. Osoba, która w naszym imieniu kontaktuje się ze szpitalem niemieckim powiedziała, że jeszcze musimy uzbroić się w cierpliwość. Wiec na tą chwilę - CZEKAMY. Daniel z dnia na dzień czuje się coraz gorzej. Strasznie bolą go nogi, ręce, a w tym i nadgarstki od podpierania się nimi przy każdym podnoszeniu się z łóżka, krzesła. No... i ta niewiedza, czekanie... strasznie go dołuje :-(.
Jak najszybciej chcielibyśmy znać termin hospitalizacji by móc dogrywać resztę spraw dotyczących samej podróży do celu jak i organizacji tamtejszego pobytu (zakwaterowani opiekuna oraz zorganizowanie tłumacza). :-
-(
Pozdrawiam i przesyłam gorące uściski dla Waszych Dzieciaczków :-);-):-)