reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy. :)

Hejka. :)
Mam pytanie , które mnie nurtuje. A wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek. 😊
A mianowicie.
22 czerwca miałam miesiączkę, cykle mam 28 dniowe.
Miesiączka trwała 3 dni , a 22 pojawiło się plamienie jednorazowe. I od tamtej pory pobolewa mnie ból podbrzusza I kłócić jakby w pęcherzu. 29 robiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny , 1 lipca powtórzyłam i wyszedł negatywnie. Dodam jeszcze,że od wczoraj pojawił mi się ślub wodnisty i biały. 🙂

reklama
reklama
Ponadto jeśli robiłaś tuż przed owulacja, to test ciążowy może trochę wyłapać stężenie wyższe LH i zachodzi reakcja krzyżowa i stąd niby pozytyw. Tak naprawdę mogło to oznaczać że w ciągu 12-36 godzin będziesz mieć owulację. To ta sama reakcja, która czaaasem zachodzi w przypadku testu owulacyjnego zrobionego tuż przed miesiączką, gdy wychodzi pozytyw i okazuje się, że jest ciąża. Po prostu czasem te testy mają reakcje krzyżowa i wyłapują betaHCG/LH zamiennie.

Do góry