reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy!!!

reklama
Ja miałam do 16 tc takie plamienia, póki nie jest tego dużo i nie jest to żywa krew , nic złego się nie dzieje.

Noe wkładaj sobie tam nic ! Nie sprawdzaj ! Nie jesteś od tego , normalne ze w ciazy wszystko jest bardziej ukrwione , zdarza się plamienie, ale.Twoje jest z Twojej winy , czekaj spokojnie na wizytę, a zobaczysz ze nie będzie żadnych plamien
Jak bralam luteine dopochwowo to tak czy inaczej musialam tam wkladac :( i po tym wiedzialam,ze mam duzo brazowego sluzu. Plamienia nie sa z mojej winy, na chwile obecna sprawdzilam moze z 2 razy i nic sie nie zmienilo,jest to samo jak bylam na luteinie dopochwowej,ciagle tyle samo brazowego sluzu.

Ja miałam przez ok tydzień brązowe plamienia .dużo odpoczywać nie denerwować się i luteina i powinno być ok.mi lekarz zawsze mówił że brązow się zdarzają gorsze są czysta krwią
Dziekuje, to jakies pocieszenie. Krwi poki co nie zauwazylam, tylko ten brazowy sluz :(

Jak bralam luteine dopochwowo to tak czy inaczej musialam tam wkladac :( i po tym wiedzialam,ze mam duzo brazowego sluzu. Plamienia nie sa z mojej winy, na chwile obecna sprawdzilam moze z 2 razy i nic sie nie zmienilo,jest to samo jak bylam na luteinie dopochwowej,ciagle tyle samo brazowego sluzu.
A czy kontaktowałaś się z lekarzem ? Plamienie sie zdarza ale jeśli jest cały czas , to warto to skonsultować

reklama
Ja miałam wlasnie w okolicy 5-6tc, do tego silne bóle brzucha i jajników. Dostałam duphaston i było ok. Co prawda pojawiają się u mnie sporadycznie takie pojedyncze plamienia ale tak jak mówię wszytsko jest ok :) w każdym razie musisz to skonsultować z lekarzem

Do góry