Dziewczyny czy ktoras miala w ciazy (6tydzien) brazowe uplawy i bylo w porzadku? Biore luteine pod jezyk i nic nie mijaja te uplawy nie ma ich duzo, czasem pojawi sie na papierze odrobine, bardziej widoczne jest to podczas sprawdzania szyjki mam wrazenie,ze ona jest uchylona . Moja ginekolog wraca dopiero 5 grudnia, a jak do niej pisze to odpisuje,ze tak sie zdarza i sie nie martwic. Na sor nie przyjma mnie, bo nie ma boli i krwawienia Bardzo sie boje Prosze o odpowiedz dziewczyn u ktorych wystepowaly brozowawe uplawy i okazalo sie wszystko dobrze.
reklama
Madzia04071990
Fanka BB :)
Cześć.
Ja jestem obecnie 6+5tc i miewam brązowe uplawy w sumie od początku.
Nie powinno się sprawdzać szyjki będąc w ciąży, bo można sobie zaszkodzić. Staraj się dużo leżeć i odpoczywać, a jak naprawdę Cię coś nie pokoi to może wizyta u innego ginekologa jak masz możliwość?
Ja jestem obecnie 6+5tc i miewam brązowe uplawy w sumie od początku.
Nie powinno się sprawdzać szyjki będąc w ciąży, bo można sobie zaszkodzić. Staraj się dużo leżeć i odpoczywać, a jak naprawdę Cię coś nie pokoi to może wizyta u innego ginekologa jak masz możliwość?
Madzia04071990
Czasami zakluje jajnik i od czasu do czasu brzuszek pobolewa jak na @, ale po chwili ustępuje. Dolegliwości nie mam żadnych, nic a nic jedynie piersi mnie szczypią jak sobie nacisne miałam usg kilka dni temu, ale jeszcze malusie było i nie sluchalam. Kolejne usg mam 1 grudnia i też się stresuje Staraj się tak nie myśleć, brązowe upławy ponoć się zdarzają i są całkiem normalne, ja również pytałam dziewczyn jakiś czas temu.Masz jakies bole? Dolegliwosci ciazowe? Bylas na kontroli z tymi uplawami?
Staram sie odpoczywac, ale przez te plamienia nie potrafie spokojnie usiedziec. Wizyta u innego lekarza niestety odpada
3mam mocno kciuki!!
No ja tez nie mam zadnych dolegliwosci. Gdyby nie brak okresu to nie wiedzialabym,ze w ciazy jestem.Czasami zakluje jajnik i od czasu do czasu brzuszek pobolewa jak na @, ale po chwili ustępuje. Dolegliwości nie mam żadnych, nic a nic jedynie piersi mnie szczypią jak sobie nacisne miałam usg kilka dni temu, ale jeszcze malusie było i nie sluchalam. Kolejne usg mam 1 grudnia i też się stresuje Staraj się tak nie myśleć, brązowe upławy ponoć się zdarzają i są całkiem normalne, ja również pytałam dziewczyn jakiś czas temu.
3mam mocno kciuki!!
Dobrze wiedziec,ze nie jestem sama. Za ciebie tez trzymam kciuki.
Do ktorego tygodnia trwaly? Same minely? Bolal brzuch? No wiem, ale tylko tak widze,ze te uplawy sie nasilaja,nie zawsze sa na papierze,bardzo rzadko i malo a podczas sprawdzania szyjki jest tego duzoJa miałam takie plamienia. Teraz córka ma 8 lat.. Nie sprawdzaj szyjki w ciąży, nie można.. Możesz sobie tylko kłopotu narobić..
Nie pamiętam juz. Ale kojarzę że chyba brzuch mnie pobolewał.. Ale wszystko było okej. Lekarz mówił że na początku uplawy się zdarzają..Do ktorego tygodnia trwaly? Same minely? Bolal brzuch? No wiem, ale tylko tak widze,ze te uplawy sie nasilaja,nie zawsze sa na papierze,bardzo rzadko i malo a podczas sprawdzania szyjki jest tego duzo
Fado123
Noe wkładaj sobie tam nic ! Nie sprawdzaj ! Nie jesteś od tego , normalne ze w ciazy wszystko jest bardziej ukrwione , zdarza się plamienie, ale.Twoje jest z Twojej winy , czekaj spokojnie na wizytę, a zobaczysz ze nie będzie żadnych plamien
reklama