reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy

marika22

Fanka BB :)
Miasto
Rybnik
Witam wszystkich mam pewien problem jakieś dwa tygodnie temu idąc skrótem przez las coś ugryzło mnie w nogę . Jestem prawie na 100 % pewna że nie był to kleszcz . Strasznie mnie zakłuło coś pod nogawką kiedy ją dźwignęłam miałam małą rankę i troszkę krwi potem na około zrobiło się troszkę czerwone kilka dni bolało i się zagoiło. Ale od przed wczoraj na około tego zagojonego strupka zrobiło się coś takiego czy wie ktoś co to może być ?

Załączniki

• IMG_20190628_202744655.jpg
    IMG_20190628_202744655.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 210
reklama
Byłam u lekarza przepisał mi antybiotyk ale nawet dokładnie nie spojrzał na tą nogę stwierdził że to po kleszczu że może być to bolerioza chociaż mu powiedziałam że kleszcza nie było

Właśnie niewiem bo jak dźwignęłam nogawkę to nie widziałam już żadnego robaczka ale po dwóch dniach od ugryzienia na około ranki wyskoczyły bąbelki z wodą więc na pewno nie był to kleszcz i wydaje mi się że raczej bolerioza niema ale testy zrobię na wszelki wypadek

Witam wszystkich mam pewien problem jakieś dwa tygodnie temu idąc skrótem przez las coś ugryzło mnie w nogę . Jestem prawie na 100 % pewna że nie był to kleszcz . Strasznie mnie zakłuło coś pod nogawką kiedy ją dźwignęłam miałam małą rankę i troszkę krwi potem na około zrobiło się troszkę czerwone kilka dni bolało i się zagoiło. Ale od przed wczoraj na około tego zagojonego strupka zrobiło się coś takiego czy wie ktoś co to może być ?
Na kleszcza to raczej nie wygląda. No i piszesz, że były plamki krwi.... To nie kleszcza. Myślę, że może raczej jakiś owad. Idź z tym do lekarza, bo za długo Ci się to paskudzi.... Wydaje mi się, że to uveyzienue jakiegoś owada leśnego...

reklama
reklama
Mój mąż ma takie reakcje silne na ugryzienie muchy końskiej. Ona właśnie tak boleśnie ugryzie, a potem jest punkt z krwią. Następnie miejsce puchnie , jest gorące.

Do góry