reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomocy

martynka999

Zaciekawiona BB
Witam tak jak wczoraj pisalam wczoraj odebralam bete z wynikiem 1199.0 i robilam 3.12. I wyszla 54.7 obliczalam na kalulatorze i obliczylo mi ze jest wszystko w normie ze ciaza prawidlowo sie rozwija. Dzis bylam u lekarza na usg i nic nie widac jeszcze lekarka nastraszyla mnie ze to moze byc a nie musi ciaza po zamaciczna:-( ale ja nie mam ani plamien ani krwawien dala mi skierowanie dzis na bete i w piatek rano i w piatek mam do niej przyjac o 11. Nie q
Wiem co myslec mam straszne obawy poplalalam sie :-(

reklama
Prawidlowe przyrosty bety zdarzają się również przy ciąży pozamacicznej. Przy becie 1000 powinien już być widoczny pęcherzyk. Może lekarka miała za słaby sprzęt. Na razie oznaczanie bety nic Ci nie da a będzie tylko stresować. Poczekaj na kolejne usg.

reklama
No ja wiem, że ciężko wytrzymać w tej niepewności. Sama najchętniej chodziłabym do ginekologa co tydzień, aby słyszeć na bieżąco czy wszystko w porządku. :) Byłam u ginekologa 06.12 i oszacował wiek ciąży na 5 tygodni (chociaż ja tam obstawiam 5+ ileś dni hehe). Następną wizytę miałabym mieć 20.12, ale w związku ze świątecznym wyjazdem pójdę do lekarza dopiero 08.01.2019. :o Więc dużo czekania przede mną, ale przynajmniej wiem, że wtedy, to już wszystko będzie widać. ;)

No ja wiem, że ciężko wytrzymać w tej niepewności. Sama najchętniej chodziłabym do ginekologa co tydzień, aby słyszeć na bieżąco czy wszystko w porządku. :) Byłam u ginekologa 06.12 i oszacował wiek ciąży na 5 tygodni (chociaż ja tam obstawiam 5+ ileś dni hehe). Następną wizytę miałabym mieć 20.12, ale w związku ze świątecznym wyjazdem pójdę do lekarza dopiero 08.01.2019. :o Więc dużo czekania przede mną, ale przynajmniej wiem, że wtedy, to już wszystko będzie widać. ;)
Wiem ale gdy by lekarka rano mnie nie wystraszyla ze nic nie widac i ze to moze byc ciaza pozamaciczna to bym nie pojechala na ip przynajmniej dzieki ip bede miala dobrego prowadzacego lekarza:-)

reklama
reklama
Do góry