zabko77 - w żadnym wypadku nie możesz mieć wyrzutów sumienia:-)... nie wiem .. ale zdaje mi się,ze jaesteś mamą kwietniową - co?.... zapraszam do dzieci urodzonych w kwietniu 2007 https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-kwietniu-2007-f117/... mój mati kończy niedługo 4 m-ce... mam pokarm i żadne zastoje mi się nie robiły mimo to przechodzę na butlę... bo mały po jakimś czasie jedzenia piersi strasznie się denerwował ... wiercił...i płakał......... też mi szkoda:-( ale jak wiem ile zje i że się naje to jestem spokojna........wyrobił się dzięki temu rytm dnia.... mogę zaplanować wyjścia..... staram się zawsze odciągnąć troszkę swojego mleczka i dodać do mieszanki....... piersią karmię również w nocy..........
czasami właśnie odstawienie od piersi jest trudniejsze dla matki niż dla dziecka........ jak masz jakieś pytania.. wątpliwości ... smutki..... zapraszam do kwietnióweczek
czasami właśnie odstawienie od piersi jest trudniejsze dla matki niż dla dziecka........ jak masz jakieś pytania.. wątpliwości ... smutki..... zapraszam do kwietnióweczek