Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A proga robiłaś?Dodam iż mam 35 lat, starania 2,5, jestem po 2 inseminacji, 25 dnia beta 72, po 48 h 170, gin po inseminacji nie zapisał nic,żadnej luteinki
No właśnie nieA proga robiłaś?
No ale nie plamisz? Lekarz jak nie widzi wskazań to nie wypisuje luteiny. Wiesz to jednak nie sa cukierki, nie każda ciezarna musi je zazwywac.No właśnie nie
Nie plamię, to tylko stres staraczki..
To w takim razie jutro zrobię, i zadzwonię do gina jutro, wizyty nie umawiałam jeszczeMyślę, że dla swojego spokoju zrob bete jeszcze i wynik proga i do lekarza. A kiedy mialas wizyte badz będziesz miała?
Jesli jest taka opcja to tak zrobTo w takim razie jutro zrobię, i zadzwonię do gina jutro, wizyty nie umawiałam jeszcze