reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy !! Plamy na ciele

Nie, tylko do dermatologa a póki co każdy dermatolog poleca innego bo mówi ze sam nie wie co to i czemu leczenie nie daje efektów ( chodzimy prywatnie)
Ja bym się wybrała do alergologa - może sam stwierdzi że to uczuleniowe bądź nie. Czym Pani to natłuszczała, że nie przyniosło efektu ? Może spróbować zasuszyć ? Będzie wiadomo czy czasem nie łzs. Bo przy ŁZS trzeba zasuszać.

reklama
Moje dziecko miało takie plamy na nogach i rękach i pomogła maść że sterydami, xyzal i taka pianka łagodząca (stosowana po zabiegach chirurgicznych ale niestety nie pamietam nazwy). Kąpiel i natłuszczanie La Roche Posey bodajże Lipikar. Zeszło po 2 tyg. Wytłumaczeniem było osłabienie układu immunologicznego po 2 infekcjach wirusowych w niewielkim odstępie czasu.

Ja bym się wybrała do alergologa - może sam stwierdzi że to uczuleniowe bądź nie. Czym Pani to natłuszczała, że nie przyniosło efektu ? Może spróbować zasuszyć ? Będzie wiadomo czy czasem nie łzs. Bo przy ŁZS trzeba zasuszać.
Atoperal
Mediderm
Maść robiona
Tanto hermal lotion
Cicolfate
Dermedic
A-topic
Bepanthem
Tak wyglada skóra bez kremów a z kremami jak poparzona jak na zdjęciu wyżej

Załączniki

• 814A350D-AF13-42E7-B141-A7E457831BAA.jpeg
    814A350D-AF13-42E7-B141-A7E457831BAA.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 70
Moje dziecko miało takie plamy na nogach i rękach i pomogła maść że sterydami, xyzal i taka pianka łagodząca (stosowana po zabiegach chirurgicznych ale niestety nie pamietam nazwy). Kąpiel i natłuszczanie La Roche Posey bodajże Lipikar. Zeszło po 2 tyg. Wytłumaczeniem było osłabienie układu immunologicznego po 2 infekcjach wirusowych w niewielkim odstępie czasu.
Przypomniałam sobie nazwę, pianka Belcura.

Do góry