jolanta2103@t
Początkująca w BB
Słuszna sugestia, pójdę i oznaczę, bo do lekarza bd miała z czym iść, dzięki!Ja bym oznaczyła betę już, bo to pokazałoby czy lekarz ma szanse cokolwiek zobaczyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuszna sugestia, pójdę i oznaczę, bo do lekarza bd miała z czym iść, dzięki!Ja bym oznaczyła betę już, bo to pokazałoby czy lekarz ma szanse cokolwiek zobaczyć.
Tak bo np będziesz miała betę 500 (strzelam więc się nie sugeruj) i lekarz może nic nie zobaczyć a Ty się będziesz nakręcać i lekarz też będzie straszył niepotrzebnieSłuszna sugestia, pójdę i oznaczę, bo do lekarza bd miała z czym iść, dzięki!
oznacz kochana betę i progesteron , plamienie może wynikać z niskiego progesteronu też , ja co prawda nie plamiłam w drugiej ciąży ale w pierwszej tak . W drugiej zaś progesteron dodał i od razu dostałam progesteron - aktualnie 35 tc , pierwsza ciąża też na progesteronie aktualnie córka 11 lat Powodzenia !Słuszna sugestia, pójdę i oznaczę, bo do lekarza bd miała z czym iść, dzięki!
Dokładnie. Lekarz może nic nie zobaczyć, bo równie dobrze może być biochemiczna.Ja bym oznaczyła betę już, bo to pokazałoby czy lekarz ma szanse cokolwiek zobaczyć.
Proszę o pomoc, miesiączka spóźnia mi się 11 dni, 5 dni temu zróbilam badanie z krwi beta i wyszło 63,3, czyli jakiś 4 tydzien ciąży.
A wczoraj wieczorem zauważyłam na bieliźnie brazowo czerwona wydzielinę do tego boli mnie podbrzusze, czy to jest coś niebezpiecznego, proszę o pomoc martwię się... A ginekolog dopiero za 5 dni...
Drogie Panie...Dodatkowo dodam ze wczoraj rano test pokazał 2 kreski
Skutków nie ma żadnych. Wiele kobiet przez to przechodzi nawet pewnie nie wiedząc o tym. Przyczyny to zazwyczaj jakieś wady zarodka. Nie da się tego przewidzieć. Tak może się po prostu wydarzyć.Drogie Panie...
Byłam dziś u gina, załamka okazało się, ze to ciąża biochemiczna, czyli jej brak...
Czy ktoś może rozwinąć temat w tej kwestii? Jakie są przyczyny? Jakie są jej skutki? Dzięki..
Drogie Panie...
Byłam dziś u gina, załamka okazało się, ze to ciąża biochemiczna, czyli jej brak...
Czy ktoś może rozwinąć temat w tej kwestii? Jakie są przyczyny? Jakie są jej skutki? Dzięki..
Nie dostałam jeszcze krwawienia mam zrobić ponowna betę w poniedziałek i skontaktować się z panią ginekologRozumiem, że dostałaś krwawienia? Albo beta spadła?