Hmmmm
Fanka BB :)
Przytulam i trzymam kciuki...Tak wizyta za tydzień aż się boje iść z tymi wynikami. Martwię się strasznie
I współczuję niepewności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulam i trzymam kciuki...Tak wizyta za tydzień aż się boje iść z tymi wynikami. Martwię się strasznie
Dziewczyny mam już wyniki i chyba moja beta jest słaba tak mi się wydaje 13 październik: 51795,5 -15 październik
Nie fisiuj myśl pozytywnie. Mi lekarz też mówił że pęcherzyk jakiś nie taki jak być powinien a już ma 2700 gramDziewczyny mam już wyniki i chyba moja beta jest słaba tak mi się wydaje 13 październik: 51795,5 -15 październik :53276,9 :/
Bardziej niepokojąca jest wielkość maluszka - to, że na 10tc szacują 6/7, a crl 0.23cm (jak zrozumiałam)... Więc to może być niestety ciąża już obumierająca (jeśli już nie obumarła)...Musisz czekać na wizytę i tyle. Przyrost malutki,wiadomo,że wynik się nie podwoi,ale 1500 w dwa dni to moim zdaniem stanowczo za mało.
U mnie w 6tyg serduszko byłoMi zarodek i bijące serce było widać od bety 70k... Ale fakt jak na 10tc to dość niska beta i w tym czasie już powinno być widać (u mnie 7tc)
Ja na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza z super sprzętem na USG i sprawdziła to po prostu jak najszybciej.Tak wizyta za tydzień aż się boje iść z tymi wynikami. Martwię się strasznie