reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomocy! Bardzo wysoki wynik TSH

Dziś byłam u ginekologa na omawianiu wyników badań i był zszokowany moim wynikiem TSH wynosił on aż 15,05:no: zalecił mi wykonanie dodatkowych badań. Przeczytałam że taki wynik może powodować choroby u dziecka albo poronienie czy któraś z Was miała taki wynik co dalej robić iść do endokrynologa??

reklama
Rozwiązanie
Dziś byłam u ginekologa na omawianiu wyników badań i był zszokowany moim wynikiem TSH wynosił on aż 15,05:no: zalecił mi wykonanie dodatkowych badań. Przeczytałam że taki wynik może powodować choroby u dziecka albo poronienie czy któraś z Was miała taki wynik co dalej robić iść do endokrynologa??
Ja w 7 tyg miałam bardzo wysokie ,robiłam pruwatnie ale gin mi przepisała duphaston, a potem zmieniałam Gin a ten mi kazal jeszcze raz zrobić zanim nie wyśle do endo tylko w innym miejsu miałam robić bo tam sprzęt mają leprzy i sie okazało ze to mam bardzo niskie 😂
Nikt nikogo nie straszy 🤷‍♀️ autorka zapytała co dalej robić i czy iść do endo a każda z Nas opisała swoje doświadczenia.
Niestety czytając większość postów odnosi się wrażenie, że to mega tragedia takie TSH. Mimo że sytuacja mnie nie dotyczy to czytając sama odczuwałam strach a co dopiero autorka. Byłam w podobnej sytuacji kiedyś i takie napięcie w odpowiedziach zamiast pomóc tylko pogłębiało strach i stres.

reklama
Ja w 7 tyg miałam bardzo wysokie ,robiłam pruwatnie ale gin mi przepisała duphaston, a potem zmieniałam Gin a ten mi kazal jeszcze raz zrobić zanim nie wyśle do endo tylko w innym miejsu miałam robić bo tam sprzęt mają leprzy i sie okazało ze to mam bardzo niskie 😂

Rozwiązanie
Do góry