reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomoc. 4 testy +

dominika95

Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim :) Mam 22 lata i bardzo chciałabym aby któraś z mam, przyszłych mam mi pomogła.
Ostatnią miesiączkę miałam 15 listopada 2016 roku, od tamtej pory tylko tkliwe piersi, zawroty głowy, głód w środku nocy, natomiast żadnych mdłości. Zrobiłam ostatnio 4 testy ciążowe i wyszły pozytywne. Na czwartek mam umówioną już wizytę lekarską u ginekologa-położnika. Wiem, że test daje 99,9% w dodatku 4 testy. :) Czy moja jutrzejsza wizyta będzie tylko potwierdzeniem, że będę mamą i czy dowiem się już który to tydzień? Bardzo się stresuję gdyż jestem na drugim roku studiów i będę musiała je przerwać. Nie ukrywam, że wiadomość o ciąży początkowo totalnie mnie rozbiła ale teraz nie przejmuję się tym co powie rodzina, znajomi tylko cieszę się że będę mieć maleństwo z mężczyzną z którym jestem szczęśliwa już od 5 lat i wiem, że damy sobie radę ze wszystkim :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

reklama
reklama
Oto i moje maleństwo :) aż łza kręci się w oku :)

Załączniki

• 1484563182187478800130.jpg
    1484563182187478800130.jpg
    582,6 KB · Wyświetleń: 65
To najważniejsze kochana :) bardzo się cieszę :)a lekarz go wyprosił?
Ten lekarz to jakaś porażka... Pacjentkę trzyma w gabinecie ze 3 minuty. Zrobił usg, powiedział że wszystko w porządku, serce bije, dał zdjęcie i tyle w temacie. Żadnych konkretów, nic. Mój partner nawet nie zdążył wejść do szpitala a ja byłam już po badaniu.

reklama
Ten lekarz to jakaś porażka... Pacjentkę trzyma w gabinecie ze 3 minuty. Zrobił usg, powiedział że wszystko w porządku, serce bije, dał zdjęcie i tyle w temacie. Żadnych konkretów, nic. Mój partner nawet nie zdążył wejść do szpitala a ja byłam już po badaniu.
To teraz się skup na tym, żeby znaleźć konkretnego lekarza. Widać, że pracuje że tak powiem na odwal się.

Do góry