reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polskie mamy we Wloszech

reklama
ALESSANDRO URODZIL SIE 1.1.2009 o godznie 20.10 wazy 3415 i mierzy 51cm i byl pierwszym dzieckiem ktore sie urodzilo w tym szpitalu ktorym jestemy czujemy sie swietnie porod byl dosc szybki tylko 2 godzinki wszytko trwalo...:-D nadal jestemy w szpitalu i mam nadzieje ze dzis wyjdziemy...
odezwe sie jak wrocimy do domku...

GRATULACJE LANDRYNECZKA_1982!!!!!!!:-)
super prezent na nowy rok..
ja ostatnio przezywam koszmar bo mala niechce wogole spac czeka az ja pojde spac!!!!wczesniej godzina 20 juz spala teraz to siedzi do polnocy a spac jej sie chce ze az pada ale nie zasnie tylko siedzi i czeka az mama pojdzie spac.
nie dosc ze caly dzien musze z nia siedziec to teraz jeszcze wieczorem nieda mi nic zrobic TRAGEDIA:wściekła/y:

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!

GRATULACJE LANDRYNECZKA_1982!!!!!!!:-)
super prezent na nowy rok..
ja ostatnio przezywam koszmar bo mala niechce wogole spac czeka az ja pojde spac!!!!wczesniej godzina 20 juz spala teraz to siedzi do polnocy a spac jej sie chce ze az pada ale nie zasnie tylko siedzi i czeka az mama pojdzie spac.
nie dosc ze caly dzien musze z nia siedziec to teraz jeszcze wieczorem nieda mi nic zrobic TRAGEDIA:wściekła/y:

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!

dzieki kochana za zyczenia wzajemnie i dla Ciebie SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
to widze ze nie tylko ja nie spie po nocach maly sie narazie budzi tylko na jedzonko raz w nocy gdzies tak zawsze kolo 4 nad ranem moze zrob tak ze polz sie z mala i udaj ze spisz jak ona zasnie mozesz wstac i cos porobic...

landryneczko moje najserdeczniejsze gratulacje!!
Ale sie szybciutko uwinelas - tylko 2 godziny i dzien po terminie!!
Widze, ze Tobie to tylko dzieci rodzic :-D
Ja Kaye urodzilam 10 dni po terminie i po 12,5 godzinach porodu....
Pytalas skad klikam - mieszkam 60 km od Syrakuz.

landryneczko moje najserdeczniejsze gratulacje!!
Ale sie szybciutko uwinelas - tylko 2 godziny i dzien po terminie!!
Widze, ze Tobie to tylko dzieci rodzic :-D
Ja Kaye urodzilam 10 dni po terminie i po 12,5 godzinach porodu....
Pytalas skad klikam - mieszkam 60 km od Syrakuz.

no mam szczescie to trzeba przyznac taki szybki porod widzialam jak inne cierpialy szok normalnie

Witam wszystkich,
ja też mieszkam we Włoszech prawie od 7 lat
Jestem szczęśliwą mamą 3 letniej córci a teraz oczekuję drugiego maluszka.
W pierwszej ciąży chodziłam do państwowego lekarza z ASL, nie mogę nic złego powiedzieć bo w ciąży było wszystko wporządku poród lekki i przyjemny, opieka w szpitalu też.
Teraz mam trochę więcej pytań, i chciałam poszukać polskiego ginekologa.
Mieszkam w okolicy Como. Czy któraś z Was zna lub wie gdzie przyjmuje polski lekarz?

Pozdrawiam wszystkie mamy i maluszki.

witam,
jestem byla Mama we wloszech, tzn, mieszkalam we wloszech 7 lat, na poludniu, mioj maz jest wlochem, mamy 6 letniego syna , ale obecnie mieszkamy w holandii.
mam pytanie : czy znacie polski odpowiednik leku Bentalen?
z gory dziekuje

reklama
Witam wszystkie mamy!!!
Z ciekawosci weszlam na to forum i musze powiedziec ze zaskoczyl mnie list AGI031 .Wyglada na to ze znalazlam bratnia dusze!:-)
Ja tez mieszkam we Wloszech w okolicy Como i tez mam coreczke 3 letnia i tez jestem w ciazy!!!!!!Czy to mozliwe ze jestesmy tak podobne?!
Chetnie pogadam Aga031.Jeszcze dokladnie nie wiem jak dziala to forum ale widze ze mozna pogadac takze prywatnie.
Byloby fajnie,moze mieszkamy zupelnie niedaleko?Napisz co o tym myslisz?
Mowie ci ze dal mnie to byl szok jak przeczytalam twoj list.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy!!!

Do góry