Witam, dokładnie na Obrońców ja na razie jestem zapisana na Dobrzyńską ale to za daleko, żeby jeździć z maleństwem. Przychodnia i żłobek to dwie sprawy, które muszę szybko znaleźć, żeby od września móc wrócić do pracy
reklama
Jeszcze zaraz sie okaze ze mieszkamy na tym samym osiedlu)hehe... ja w tych bialych budynkach mieszkam...Witam, dokładnie na Obrońców ja na razie jestem zapisana na Dobrzyńską ale to za daleko, żeby jeździć z maleństwem. Przychodnia i żłobek to dwie sprawy, które muszę szybko znaleźć, żeby od września móc wrócić do pracy
hehe ja 9a..ale ten swiat maly)Ja też klatka 5B
To podpowiem, że na Ołtaszynie na ul. Pszczelarskiej jest przychodnia z pediatrą, na Uczniowskiej też i chyba na Nenckiego. A w razie kolejki mogę polecić dr Koralwską na Partynickiej- prywatny gabinet, wizyta 90zł.
A odnośnie zgłoszenia dziecka w przychodni, to np. szpital na Brochowie sam wysyła papiery do wskazanej przez matkę przychodnia, a szpital na Chałubińskiego daje papiery matce przy wypisie.
A odnośnie zgłoszenia dziecka w przychodni, to np. szpital na Brochowie sam wysyła papiery do wskazanej przez matkę przychodnia, a szpital na Chałubińskiego daje papiery matce przy wypisie.
Podziel się: