reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polkniecie drewna

Aniaanka

Fanka BB :)
Mam pytanie
Nie wiem czy moj 2 latek nie polknal kawalka drewna. Bawilismy sie babami tymi co sie jedna z drugiej wyjmuje. Nie bawil sie tym sam. Jednak dzis sam je dorwal i powyjmowal. I okazalo sie ze brakuje najmniejszej, a wlasciwie byl to malutki pomalowny kawalek drewna. On nie bierze nic do buzi, zdarzylo sie ze kawalek papieru ale przedmiotow nie. Jak cos znajdzie na ziemi to oddaje. Ale szukam i tego kawalka nie ma. Czy w wypadku jakby polknal powinnam sie martwic? To bylo bardzo malutkie, moze z cm dlugosci i pol szerokosci w oblym ksztalcie. Z gory dziekuje za pomoc bo sie martwie :(

reklama
Jak połknął, nie utkwiło w przełyku na szczęście to...wyleci tyłem. Śledź pilnie treść kupy i zobaczysz czy jest co trzeba w niej. Jak nie to znaczy, że nie zjadł. Ja kilka razy połykałam kamienie za dzieciaka a raz pieniążek. . Zawsze były w kupie.

Dzieki za odpowiedz. Nie wyglada jakby mu cos dolegalo, zrobie tak jak mowisz. Polknac kamienie jest ciezko jak Ty to zrobilas? ;)

Do góry