reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polki -Muzulmanki

Hej dziewczyny,szukałam forum,na którym wypowiadają się Polki muzułmanki. Chciałabym przejść na islam,ale mam mnóstwo obaw i pytań. Jestem w trakcie rozstania z moim wieloletnim partnerem,mamy 2 dzieci. Czy to prawda,że mężczyźni w islamie są bardzo rodzinni? Jak to wszystko wygląda w relacjach damsko-męskich? Media też swoje robią...proszę o jakieś komentarze.

reklama
Wszystko zalezy od danego czlowieka a nie od religii.Moj maz(jeszcze wciaz nim jest)jest muzulmaninem a jest taki rodzinny,ze po slubie zaczal mnie bic!!Nie szanowal i mnie i corki.Dzisiaj tocze z nim batalie o rozwod.Oprocz dziecka,ktorego kocham nad zycie mam od niego mnostwo dlugow,popadam wcoraz wieksza depresje...A na poczatku bylo tak pieknie....;(
Aletka napisz do mnie w prywatnej wiadomosci skype to porozmawiamy.

Hej dziewczyny,szukałam forum,na którym wypowiadają się Polki muzułmanki. Chciałabym przejść na islam,ale mam mnóstwo obaw i pytań. Jestem w trakcie rozstania z moim wieloletnim partnerem,mamy 2 dzieci. Czy to prawda,że mężczyźni w islamie są bardzo rodzinni? Jak to wszystko wygląda w relacjach damsko-męskich? Media też swoje robią...proszę o jakieś komentarze.

Hej pisze na tym forum ,bo jestem zainteresowana islamem .Chcialabym poznać jakieś Polki -muzułmanki które pomogłyby mi poszerzyć wiedzę z zakresu islamu .Czekam na wiadomości :biggrin2:

Witam wszystkich. Znalazłam to forum. Mieszkam w warrington. Jestem muzułmanka oś 2 lat. Chciałabym się spotkać z jakimiś dziewczynami muzlumankami. W warrington nie znam zadnej i miałoby mi było się poznać bo nie znam nikogo. Nam dwójkę dzieci

Sama nie wierze w to co czytam.. czemu chcecie przejsc na islam? To religia, ktora nie szanuje kobiet.. ma ich za śmieci..

Aletka5 jesli chodzi o relacje damsko meskie to ja mam jak na razie tylko dobre doswiadczenia w tym zakresie. Jesli masz jakies pytania to napisz do mnie:)
Ludzie sa rozni i nie ma tu znaczenia jaka religie wyznaja Pozdrawiam:)

reklama
Salam
Jestem muzulmanka juz od kilu lat. Fajnie byloby poznac siostry w islamie, te ktore interesuje sie ta religia lub sa w zwiazkach z muzulmanami. Ja osobiscie mieszkam w Londynie od 8 lat. Z mezem jestesmy szczesliwymi rodzicami 16 miesiecznego Yasina.
Czekam na odzwew.
Aleykoum Salam siostro, też jestem muzułmanką od kilku lat, i się zastanawiałam czy w ogóle są takie siostry Polki muzułmanki z którymi można byłoby porozmawiać o religii.. mam na imię Kinga/Aisha, jeżeli chciałabyś porozmawiać i się poznać to kn_25._ to mój Instagram, 😊

Do góry