reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

:)))Polepszacz humoru(((:

reklama
jakieś tam parę ostatnio dostałam mailem;-)

Mąż wrócił z delegacji. Wiesza płaszcz do szafy - nagle spod łóżka wychodzi facet:
- Jestem poszukiwanym banytą. Moja ksywa to Wieprzowina. Dawaj kasę, albo w łeb dostaniesz!
Facet oddał portfel - bandyta uciekł. Stoi zbaraniały, a tu znów spod łóżka wychodzi facet:
- Dzień dobry. Śledczy Malinowski. Nie było tu Wieprzowiny?
- Był, był! Właśnie uciekł z moim portfelem!
- Grupa operacyjna! Baczność! Wychodzimy!

- Dlaczego kobieta po zatankowaniu samochodu nie strząsa ostatnich kropel benzyny z węża?
- A niby skąd by miała mieć ten odruch?

W Niemczech kanclerzem została kobieta.
We Francji wybrano na prezydenta węgierskiego Żyda.
- Co by tu zrobić?... - pomyśleli Amerykanie....

Niezabudowany odcinek drogi krajowej nr 8. W rowie leży auto. Zatrzymuje się policjant i natychmiast zaczyna zabezpieczać miejsce wypadku: ustawia trójkąt ostrzegawczy, robi zdjęcia itp.
Po chwili zatrzymuje się drugie auto. Wysiada lekarz, który od razu zaczyna badać kierowcę, sprawdza, czy nie ma złamań, obrażeń wewn. itp.
Jako trzeci zatrzymuje się warszawski strażnik miejski. Wypisuje kierowcy mandat za parkowanie na trawie... (aenye;-):-D)

,,A mówiła mama : "Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" (mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie) :rolleyes2:

reklama
ojej Nona wybacz, nie pomyslalam ze ktos moze otworzyc przy maluchu, a w sumie moglam uprzedzic ze golizna, az mi głupio teraz..

Ale smieszy mnie to ze gosciowi maszynki nie szly wogole, a gdy tylko wstawil obrzydliwa golizne to nagle ludzie zaczeli sie zabijac o nie, ja zerklam to sprzedal prawie50szt i dalej kupowali jak szaleni a teraz znow nie ma goliny i maszynki stoja, ciekawe co mysleli sobie ludzie kupujacy na tej aukcji :)
chyba tez wstawie sobie gole baby na aukcje bo mi ciuchy nie ida :)

Do góry