reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Jasiu marudzi ojcu:
- Tato ja chcę na sanki!
- Jestem zmęczony - odpowiada ojciec - Nie ma mowy.
- Tatusiu chodź! Wszystkie dzieci chodzą na sanki.
Po dziesięciu minutach ojciec się poddał i poszedł z synem na sanki.
Minęło pół godziny a dziecko znowu marudzi:
- Tato chodź do domu, ja już nie chcę, już nie pójdę więcej na sanki, ale chodź do domu.
- Nie gadaj tyle, tylko ciągnij!
- Tato ja chcę na sanki!
- Jestem zmęczony - odpowiada ojciec - Nie ma mowy.
- Tatusiu chodź! Wszystkie dzieci chodzą na sanki.
Po dziesięciu minutach ojciec się poddał i poszedł z synem na sanki.
Minęło pół godziny a dziecko znowu marudzi:
- Tato chodź do domu, ja już nie chcę, już nie pójdę więcej na sanki, ale chodź do domu.
- Nie gadaj tyle, tylko ciągnij!
aniii
aaaaa Kotki dwa...
była sobie Ewa, której strasznie cuchniało z buzi
. miała młodszą siostrę Kasię. raz Kasia chciała iść do klubu na imprezę no i oczywiście pyta się rodziców czy może. mama nie wyraziła zgody a ojciec powiedział. dobrze pójdziesz ale tylkowolała jak weźmiesz ze sobą Ewę. Kasia z wielkimi oporami postanowiła się zgodzić. przed wejściem do klubu Kasia mówi. -Ewa, tylko obiecaj mi, że ani razu nie odezwiesz się na tej imprezie. błagam, bo wystraszysz wszystkich moich znajomych. Ewa ze smutkiem się zgodziła i zamierzała dotrzymać słowa. po jakieś godzinie szaleństwa, jest wolna piosenka i piękny nieznajomy prosi Ewę do tańca. mówi do niej: jak masz na imię?... Ewa kiwa głową że nie powie.on na to: no proszę...jesteś taka ładna. błagam, powiedz jak masz na imię.; Ewa kiwa że nie powie. Nieznajomy pyta: czy jesteś niemowa?, Ewa kiwa że nie to on znów: błagam...tylko jedno małe słówko...jesteś strasznie tajemnicza... to Ewa po cichu wyznaje: Ewa. on zdumiony rozgląda się wokoło...wącha i mówi:ty...spierdziałaś się... Ewa na to przecząco: nie. a chłopak: o!!!znowu się spierdziałaś!!!:dull:
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
reklama