Hej! Mam nadzieję, że piszę w dobrym temacie. Czy macie do polecenia jakiegoś psychologa w Kielcach, który ma doświadczenie z kobietami w ciąży? Po teście Becka dostałam skierowanie do poradni psychologicznej i szczerze mówiąc nie wiem czym się kierować przy wyborze. Czy to ma być kobieta, czy psychiatra czy psycholog (lekarz używał tego wymiennie). W internecie dużo opinii i nie wiadomo co wybrać.
reklama
WitamHej! Mam nadzieję, że piszę w dobrym temacie. Czy macie do polecenia jakiegoś psychologa w Kielcach, który ma doświadczenie z kobietami w ciąży? Po teście Becka dostałam skierowanie do poradni psychologicznej i szczerze mówiąc nie wiem czym się kierować przy wyborze. Czy to ma być kobieta, czy psychiatra czy psycholog (lekarz używał tego wymiennie). W internecie dużo opinii i nie wiadomo co wybrać.
WitamWitam
Polecam dr Marte Cholewicka.Ma swoja strone w internecie, mozna zapoznac sie z zakresem uslug.Wspanialy, empatyczny czlowiek
Niespodziewajka
Fanka BB :)
Spróbuj może zadzwonić do przychodni dr Latały na Szydloku Górnym ( na przeciwko biedronki)- Pani w rejestracji doradzi
Z psychologiem w ck sprawa wygląda tak jak skieruje CIe psychiatra wtedy masz na nfz, tak to ciężko na nfz kogoś znaleźć.
Z psychologiem w ck sprawa wygląda tak jak skieruje CIe psychiatra wtedy masz na nfz, tak to ciężko na nfz kogoś znaleźć.
Podziel się: